Myymäläpiiri-turvamyyjä pääkaupunkiseudulle
KV Turva

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.2.2021

Haemme nopeasti kasvavaan joukkoomme KV Turvalle turvamyyjiä, liikkuvan myymäläturvallisuuden pariin pääkaupunkiseudulle toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin.

Onko sinulla B-ajokortti, vartijakortti ja kaipailet lisäduunia? Kaupan alan turvallisuus ei ole sinulle vieras käsite, etkä jää asiakaspalvelutilanteessa sanattomaksi? Meillä saattaisi olla paikka juuri sinulle!

Etsimme turvallisuusalan osaajia osa-aikaisiin, toistaiseksi voimassaoleviin työsuhteisiin liikkuvan myymäläturvallisuuden pariin.

Saatat omata aikaisempaa kokemusta myymälätyöskentelystä tai turvallisuusalalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Osassa kohteissamme voit hyödyntää jo kertynyttä kaupan alan kokemustasi tai turvallisuusalalta saatua näkemystäsi asiakkaiden erilaisten ongelmatilanteiden ratkaisemisessa.

Kaupan alan turvallisuuden parissa jokainen päivä on erilainen, eikä yllättäviltä tilanteita voi välttyä. Turvamyyjä on kaupan tehtävissä avustava vartija. Turvaamme asiakkaan henkilöstön ja omaisuuden sekä tuemme myymälän päivittäistä toimintaa. Turvamyyjänä olet työyhteisön tärkeä jäsen, jonka osaamista arvostetaan. Turvamyyjänä olet omalla toiminnallasi luomassa turvallisia työolosuhteita ja puuttumassa varkaushävikkiin myymälöissä.

Odotamme sinulta voimassaolevaa vartijakorttia, B-ajokorttia, oma-aloitteisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, sekä joustavuutta.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta turvallisuuden ja kaupan alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut joka tapauksessa tehtävään.

Palkkaus:

Vartiointialan TES taso III

Palkan lisät maksetaan prosentuaalisesti peruspalkasta: Iltalisä 35%, lauantailisä 45%, yölisä 55% ja sunnuntai/pyhälisä 100%

Työsuhde solmitaan Transvalin tytäryhtiön KV Turvan kanssa.

Nevena Ek
Rekrytointikoordinaattori

nevena.ek@transval.fi

 

Me transvalilaiset liikutamme isoja ja pieniä tavaroita, pidämme yritysten materiaali- ja tietovirrat liikkeellä tehokkaasti, luotettavasti ja turvallisesti. Teemme työtä varastoissa, terminaaleissa, tehtaissa, tuotantotiloissa tai myymälöissä, eli asiakkaamme tiloissa. Tai sitten ihan omissa varastoissamme. Yhden, kahden tai 5 000 työkaverin kanssa.

Olemme markkinajohtajana sisä- ja ulkoistuslogistiikassa, yhdessä tytäryhtiömme KV Turvan kanssa tarjoamme etämonitorointi- ja turvamyyjäpalvelut. Sadat asiakkaat luottavat meihin ympäri Suomen ja kokemusta meillä on yli 25 vuoden ajalta.

Meille asiakas on ykkönen, ja niin olet sinäkin. Jatkuva kehittyminen varmistetaan Transval Akatemiassa: logistiikkaa, turvallisuutta ja erityisesti Lean Six Sigma -oppia on siis tarjolla. Tule meidän joukkueeseen, jos olet raudanluja logistiikka-alan ammattilainen, alalle vasta siirtyvä tai jos turvallisuus on sydäntäsi lähellä. Miltä kuulostaa? Liikuta itsesi meille töihin!  www.transval.fi


Ota yhteyttä:

Puhelin: 0504697826
Sähköposti: rekry@kvturva.fi
Sijainti: Helsinki, Vantaa, Espoo
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1428062
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Uusimaa