(Poistunut julkaisusta)

MYYMÄLÄPÄÄLLIKÖN KAKKONEN
MASI COMPANY OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

 

MYYMÄLÄPÄÄLLIKÖN KAKKONEN

Etsimme nyt Seinäjoen Ideaparkiin avattavaan ensimmäiseen farkkukonsepti-myymäläämme iloista ja tarmokasta myymäläpäällikön kakkosta.

Myymälämme idea on myydä omassa tehtaassa vastuullisesti tehtyjä ja hyvin istuvia farkkuja sekä muita oman tehtaan tuotteita. Lisäksi haluamme edistää innovatiivisilla tavoilla vastuullisen lähialuetuotannon tunnettavuutta ja aktiivista julkista keskustelua aiheesta Seinäjoen alueella.

Tässä tehtävässä toimit asiakaspalvelussa sekä lisäksi myymäläpäällikön kakkosena. Yhdessä myymäläpäällikön kanssa vastaatte liikkeen toiminnasta ja sille asetetuista tavoitteista.

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia. Sinulla on siitä vankka kokemus sekä mielellään vaatealan koulutus. Seuraat aikaa ja olet kiinnostunut muodista, trendeistä ja tämän hetken ilmiöistä. Pystyt työskentelemään joustavasti myymälän aukioloaikojen mukaan. Kokemus vastuumyyjänä toimimisesta katsotaan eduksi.

Toivomme sinun olevan innokas, aktiivinen ja innovatiivinen. Lähialuetuotanto ja vastuullinen vaatetuotanto ovat lähellä sydäntäsi. Tarjoamme sinulle mukavan työympäristön, mahdollisuuden vaikuttaa, sekä tarvitsemasi lisäkoulutuksen.  Työsuhde on vakituinen ja työaika 32 h/viikossa.