Myymäläpäällikkö
Adecco Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.4.2021

Kesäsesongin lähestyessä on taas aika putsata kasvihuone tulevaa satoa varten ja terassi lakaistava aurinkoisia iltapäivähetkiä ajatellen. Pihapiiriin mahtuisi vielä suloinen huvimaja kesäiltojen grillihetkille, vai sopiisiko lasitettu ulkotila tähän paremmin? Mikäli kotipihan ja kesämökin viihtyvyys tuo sinulle hymyn huulille, saattaa meillä olla juuri sinulle sopiva myymäläpäällikön työ tarjolla!

Asiakasyrityksemme Nordrum etsii tällä hetkellä aurinkoista myymäläpäällikköä vakituiseen työhön pääkaupunkiseudulle. Nordrum Oy on Skånska Byggvaror AB:n tytäryhtiö Suomessa ja erikoistuu yli 50 vuoden kokemuksella lasiterraseihin, verantoihin ja kasvihuoneisiin, tarjoten käteviä rakennuspaketteja niin kotiin kuin mökillekin. Skånska Byggvaror Ab on osa Byggmax -konsernia.

Syksyn 2021 aikana pääkaupunkiseudulle avataan Suomen ensimmäinen myymälä/showroom Nordrum Oy:n tuotteille ja etsimmekin nyt startup-henkistä myymäläpäällikköä työskentelemään monipuolisissa esimiestehtävissä. Myymäläpäällikkö vastaa roolissaan ennen kaikkea asiakaskohtaamisesta sekä hyvien asiakassuhteiden luomisesta yhdessä oman tiiminsä kanssa. Hän vastaa myös mm. asiakaspalvelutiimin sekä myymälähenkilökunnan johtamisesta, oman myymälän ylläpidosta ja kehittämisestä, tavoitteellisista myyntitehtävistä ja tähän liittyvästä raportoinnista sekä oman henkilökunnan rekrytoimisesta, kouluttamisesta ja työhyvinvoinnin ylläpitämisestä.

Haemme tehtävään positiivista, asiakaspalveluhenkistä ja ulospäin suuntautunutta esimiestä, joka haluaa kehittää osaamistaan uusien tuotteiden parissa. Tehtävässä onnistuminen edellyttää kokemusta vastaavista tehtävistä, hyviä vuorovaikutus- ja esimiestaitoja sekä sujuvaa ruotsin ja suomen suullista ja kirjallista taitoa. Kevät- ja kesäsesongin aikana työssä saattaa esiintyä kiirettä, jonka myötä toivomme myös paineensietokykyä sekä kyvykkyyttä toimia useiden työtehtävien kanssa samanaikaisesti. Eduksi katsomme myös kaupallista koulutusta sekä silmää ja kiinnostusta rakentamiseen.

Töiden suunniteltu aloitus sijoittuu Vuoden 2021 Asuntomessuille, jotka järjestetään 9.7.-8.8.2021 Lohjalla. Työt on mahdollista aloittaa myös aikaisemminkin, joten jätä hakemuksesi meille heti, sillä haastattelemme ehdokkaita myös hakuaikana.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, toimi nopeasti lähettämällä CV, hakemuskirjeesi sekä palkkatoiveesi Adeccon sivujen kautta. Lisätietoja tehtävästä tai hakemuksesta antaa Adeccon Senior HR konsultti Kim Oljemark, puhelimitse 040 623 7732, tai sähköpostilla kim.oljemark@adecco.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1449996
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu, Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.5.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Kim Oljemark (kim.oljemark (a) adecco.fi)
  • Sijainti: Helsinki, Espoo, Vantaa