(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Rusta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2021

Haemme Myymäläpäällikköä Lappeenrannan tavarataloon. 

Myymäläpäällikön tärkein tehtävä on vastata päivittäin hyvin toteutetusta ja hoidetusta myymälästä, jossa on positiivinen ja avulias henkilökunta. Voit olla etsimämme henkilö, jos motivoidut arjen haasteista, ja intohimosi on vähittäiskaupan mielenkiintoiset mahdollisuudet.

Myymäläpäällikkönä vastaat koko myymälän toiminnasta. Vastuullasi on toiminnan suunnittelu ja organisointi, myynnin työvuorosuunnittelu, myymälän myynti ja kannattavuus, konseptin mukainen toiminta, sekä henkilöstön johtaminen ja innostaminen. Osallistut myymälätyöskentelyyn ja toimit esimerkkinä asiakaskokemuksen luomisessa. Kaikessa tekemisessäsi näkyy halu kehittää myyntiä ja kannattavuutta. Kustannustietoisuus, tehokkuus ja tuloshakuisuus ovat tavaratalon toiminnan selkeät kulmakivet. 

Tehtävässä tarvitset: 

  • usean vuoden esimieskokemusta kaupan alalta 
  • kokemusta henkilöstö- ja budjetointivastuusta 
  • tunnuslukujen ymmärrystä ja myyntihenkisyyttä 
  • kokemusta vahvasta konseptityöskentelystä 
  • kokemusta työsuhde- ja työturvallisuusasioista  
  • hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot 
  • kyky innostaa ja asettaa tavoitteita henkilöstölle 
  • asiakaslähtöistä ajattelu- ja toimintatapaa  

Arvomme

Rustan arvot ovat Yksinkertaisuus, Rohkeus, Sitoutuminen ja Yhdessä. Rustan arvot toimivat tärkeänä ohjenuorana ja kompassina päivittäisessä työssä. Arvojemme avulla voimme jatkaa kasvua ilman, että menetämme juuremme, painopisteemme tai joustavuutemme.

Hae nyt

Olisiko tämä toimenkuva sinulle sopiva? Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva, ja tehtävä alkaa 15.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Jätä hakemuksesi 31.1.2021 mennessä järjestelmään. Aluepäällikkö Mika Lappalainen (mika.lappalainen@rusta.com) antaa tarvittaessa lisätietoja paikasta.

Rusta on vähittäiskauppaketju, joka tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman käytännöllisiä ja muodikkaita kodin ja vapaa-ajan tuotteita parhaimpaan hintaan. Haluamme asiakkaidemme tuntea itsensä tervetulleiksi, inspiroitua ja nauttia meillä käydessään. Rusta helpottaa ihmisiä ostamaan laadukkaita tuotteita parhaimpaan hintaan. Ensimmäinen tavaratalo avattiin vuonna 1986 ja tällä hetkellä Rustalla on yli 160 myymälää Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Suomessa.