(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.11.2020

Etsimme Kajaaniin myymäläpäällikköä TOOLS Finland Oy:lle

Asiakkaamme toimii kahden vahvan konseptin alla. TOOLS, joka on Pohjoismaiden johtava teollisuuskomponenttien ja -tarvikkeiden toimittaja sekä Grolls Oy, joka tunnetaan laadukkaasta ja laajasta valikoimasta työvaatteita ja henkilösuojaimia. TOOLS ja Grolls Oy ovat osa pohjoismaista 1.4.2020 yhdistynyttä Momentum Group ja Swedol -konsernia. Yhdessä yritykset muodostavat vahvan MRO-kokonaisuuksien toimittajan Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. TOOLS ja Grolls Oy yhdistivät voimansa ja tulevat tarjoamaan jatkossa palvelua ja tuotteita molempien konseptien TOOLS ja Grolls kautta. Tällä hetkellä TOOLS ja Grolls toimipisteitä Suomessa on yhteensä 35.


 

----------

Mitä etsimme:

Oletko hyvä luomaan luottamusta? Löytyykö sinulta innostusta löytää ratkaisuja asiakkaan tilanteeseen? Sytytkö sosiaalisista tilanteista? Onko asenteessasi myönteisyyttä ja pitkäjänteisyyttä? Oletko hyvä saamaan tiimisi loistamaan ja luotsaamaan yhä parempiin tuloksiin?

Jos vastasit ylläoleviin kysymyksiin kyllä, voit olla hyvinkin TOOLS Finland Oy:n seuraava myynnin tekijä ja Kajaanin myymälän luotsaaja. Etsimme siis ammattitaitoista myymäläpäällikköä vetämään myyntitiimiä Kajaaniin.

Etsimme henkilöä, joka vahvistaa johtamista Kajaanin myymälässä. Myymälässä työskentelee 3 henkilön tiimi varasto-, painatus- ja myymälämyyntitehtävissä. TOOLS palvelee erityisesti yritysasiakkaita tarjoamalla heille kustannustehokkaat tuotevalikoiman tai logistiikan optimoinnin ratkaisut. Jos haluat olla mukana osana kasvua, nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi aktiivista ja mutkatonta tekemistä.

Ensiarvoisen tärkeitä asioita työpaikalla ovat laatu ja palvelu. Asiat tehdään tehokkaasti ja TOOLS vaalii yksinkertaista, sekä mutkatonta työskentelytapaa. TOOLS:illa on kovat tavoitteet ja vahva tekemisen meininki. Työilmapiiri on välitön ja avoin, eikä huumoriakaan puutu, kuitenkin niin, että jokainen voi olla oma itsensä.


----------

 

Mitä odotamme hakijalta:

Olisi hyvä, jos sinulla on jo näyttöä tuloksellisesta tiimin/myymälän vetämisestä tai kokemusta työvaate-, työkalu-, työtarvike- tai henkilösuojainalalta. Jos näin ei ole, niin olet halukas opettelemaan kaiken tarvittavan alasta. Pystyt luomaan hyvää yhteishenkeä, kannustamaan ja saamaan ihmiset loistamaan työssään. Olet myös kerännyt kokemusta asiakkaiden parissa työskentelystä. Tunnet paloa asiakastyöskentelyyn ja sinulta löytyy oivalluksia hyvien ratkaisujen rakentamiseen. Tarvitset myös yrittäjähenkisyyttä olemalla oma-aloitteellinen, järjestelmällinen myymälän päivittäisten prosessien johtamisessa ja sinulla on aktiivinen työote. Sosiaalisuus, iloisuus ja ratkaisuihin keskittyvä, sekä joustava asenne auttavat sinua työskentelyssäsi. 


Odotamme  työnhakijoilta:

- Kokemusta tiimin/myymälän vetämisestä tai kokemusta työvaate-, työkalu-, työtarvike- tai henkilösuojainalalta

- Hyviä esimiestaitoja

- Kokemusta asiakastyöskentelystä

- Yrittäjähenkisyyttä

 

 

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

  • Monipuolisen roolin myymäläpäällikkönä, jossa vastaat Kajaanin myymälän toiminnasta kokonaisvaltaisesti
  • Markkinoiden parhaat tuotteet
  • Vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen kansainvälisessä ja vakavaraisessa yrityksessä
  • Mahdollisuuden edetä työssäsi
  • Kiinteän kuukausipalkan ja bonuksen myymälän tuloksen mukaisesti
  • Työskentelyä tukevat järjestelmät, kannustavan esimiehen ja organisaation tuen tehtävään  

 
Työt alkavat vuoden vaihteessa. Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja palkkaamme heti sopivan työntekijän löydyttyä. 

---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ja palkkatoive ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 13.12.2020.

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Joonas Karjalainen
Yhteyspäällikkö
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 471 4662
joonas.karjalainen@eezy.fi

Teemu Seppänen
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 466 6879
teemu.seppanen@eezy.fi

www.eezy.fi

Vapaus työhön.