(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
NORMAL A/S

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2020

NORMAL on uusi ja vallankumouksellinen tanskalainen vähittäiskauppa, joka tarjoaa asiakkaille tuhansia ”normaaleja”  tuotteita kiintein ja alhaisin hinnoin. Valikoimaamme kuuluu mm.  hygienia-, kosmetiikka- ja siivoustuotteita, sekä jatkuvia uutuuksia eri tuoteryhmissä. Olemme avaamassa ensimmäiset myymälämme Suomeen vuoden 2021 alussa Helsinkiin ja Tampereelle.

NORMAL:ssa tuotteet liikkuvat nopeasti ja työ on hyvin aktiivista. Myymäläpäällikkönä työpäivät ovat usein hektisiä  ja istut harvoin paikoillasi. Panostamme paljon hyvän asiakas-  ja ostoskokemuksen luomiseen, sekä tyytyväisiin työntekijöihin. Tavoitteenamme on, että asiakkailla on ainutlaatuinen ostokokemus joka kerta kun he käyvät NORMAL:ssa - eli tarjoamme siis uutuuksia ja yllätyksiä jokaiselle vierailulle. Myymälän standardi kulkee käsi kädessä onnellisten työntekijöiden kanssa, joilla on vastuuta ja kehitysmahdollisuuksia.

Kuten näet, fiilis on katossa ja tavoitteemme ovat korkealla. Nyt  meidän on vain saatava sinut mukaan!

Työnkuva:

Myymäläpäällikkönä  sinulla on keskeinen rooli positiivisen ostokokemuksen luomisessa asiakkaillemme, sekä jatkuvan kehityksen ja tuloksen takaamisessa, sekä tietenkin sitoutuneiden ja motivoituneiden työntekijöiden hankkimisessa.

Vastuu:

 • Positiivisen ostoskokemuksen luominen niin, että asiakkaat haluavat aina palata uudestaan ostoksille
 • Motivoida ja valmentaa työntekijöitäsi, sekä luoda avoin ja ystävällinen työympäristö
 • Varmistaa korkean tason myymälä keskittyen myyntiin ja tulokseen
 • Kehittää myymälä,  joka on innostava, ja jossa on jatkuvasti inspiroivia tuotesittelyitä

Takaamme kaikille uusille myymäläpäälliköillemme perusteellisen koulutuksen, sillä meille on tärkeää, että saat hyvän aloituksen. Koulutamme uudet myymäläpäällikkömme jo olemassa olevissa myymälöissämme. Sinulle nimetään « mentori », joka opettaa sinulle kaupan rutiinit, sekä kuinka työskentelemme myynnin optimoinnin ja kestävän liiketoiminnan kehittämisen parissa. Osa koulutuksesta tapahtuu Tukholman myymälöissämme, joten sinun täytyy olla siis valmis matkustamaan.

Etsimämme profiili:  

Muu osaaminen:

 • esimies, joka tuo esiin työntekijöidensä parhaat puolet
 • asiakaslähtöinen ja intohimoinen hyvän myymälä- ja liiketoiminnan kehittämisestä 
 • puhut ja kirjoitat vaivattomasti englanniksi
 • työskentelee nopeasti
 • osallistuu aktiivisesti NORMAL:in ainutlaatuisen liiketoimintakonseptin kehittämiseen ja optimointiin
 • toimii itsenäisesti, ei pelkää ottaa ohjia kasiin, on ahkera ja kiinnittää huomiota yksityiskohtiin
 • ottaa johtoaseman hyvällä fiiliksellä - ja muuttaa puheet toiminnaksi

Me tarjoamme sinulle:

Jännittävän ja haastavan työn nopeasti kehittyvässä yrityksessä, jolle on ominaista yrittäjyys, korkeat tavoitteet ja jatkuva halu tehdä NORMAL:sta paras kauppa asiakkaille, sekä samalla houkutteleva työpaikka työntekijöille.

Palkka: sopimuksen mukaan.

Yrityksestä:

NORMAL on nuori ja dynaaminen yritys, joka on muutamassa vuodessa avannut  yli 240 myymälää Tanskassa, Norjassa, Ruotsissa, Hollannissa, Ranskassa ja nyt myös Suomessa.

NORMAL on uusi  ja vallankumouksellinen  tanskalainen vähittäiskauppakonsepti, joka tarjoaa asiakkaille tuhanisia ”normaaleja” tuotteita kiintein alhaisin hinnoin, kuten hygienia-  kosmetiikka-,  ja siivoustuotteita, sekä jatkuvia uutuuksia eri tuoteryhmissä.

NORMAL on yritys, jossa tavoitteenamme menestyä ja saavuttaa tuloksia yhdessä!