(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
VTR Workwear Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2020

VTR-Workwear Center on täyden palvelun työvaateketju. Toimimme jo kymmenessä Suomen kaupungissa. Myymme alamme huippubrändejä mm. Blåkläder, Petzl, Sievi, Jalas sekä Tegera.

Haluatko saada johdettavaksesi konseptin, joka todella rokkaa! Haemme Tampereen VTR-Workwear Centeriin myymäläpäällikköä. Tässä tehtävässä pärjäät parhaiten, jos olet yrittäjähenkinen, energinen ja asiakaslähtöinen. Voit johtaa tyylilläsi, mutta positiivisuus ja tulosnälkä ovat menestyksesi kulmakiviä. Tampereella sinua odottaa itseohjautuva, asiantunteva ja mukava myyntitiimi.

Homma menee seuraavasti: Vastaat myymälän toiminnasta ja sinulla on myös asiakas salkku hoidettavana. Pidät huolen siitä, että valikoima, esillepanot ja tuotteiden täyttöaste ovat viimeisen päälle. Yritysmyynti on isossa roolissa, ja toivommekin että ymmärrät B2B-myynnin lainalaisuudet. Esimiehenä pidät huolen, että alaistesi palveluasenne pysyy timanttisena ja langat laulavat asiakkaidemme suuntaan.

Vaadimme paljon, mutta meillä huomioidaan myös onnistumiset asiaankuuluvalla tavalla. Perehdytyksemme antaa sinulle valmiudet hoitaa tehtävääsi menestyksekkäästi. On tärkeää, että osaat hoitaa pitkäaikaisia asiakassuhteita, analysoida asiakaskuntaa ja löytää ratkaisuja vahvaan kasvuun.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista saat rekrytointikonsultti Teemu Kytölältä.

Jos koet, että nyt on näytön paikka, älä epäröi tarttua tilaisuuteen. Hakemuksia käymme jo hakuaikana, sopivan kandidaatin osuessa kohdalle emme aikaile.