(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Vepsäläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Haemme Vepsäläiselle Lappeenrantaan energistä ja asiakaspalveluhenkistä

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla ja inspiroida erilaisin sisustusratkaisuin niin pienissä yksittäisissä asioissa kuin isoissa kokonaisuuksissa. Pääset tekemään monipuolista työtä ja ylittämään asiakkaan odotukset asiakaspalvelulla hyvässä porukassa. Työtehtäväsi koostuvat myynnistä ja tiimin johtamisesta, mutta toimit myös asiakaspalvelussa ja teet sisustussuunnittelua tarvittaessa.

Sinulla on kokemusta myyntitiimin vetämisestä ja kehittämisestä ja johdat tiimiäsi positiivisella esimerkilläsi. Olet tuloshakuinen ja pystyt pitämään useita lankoja käsissäsi samaan aikaan. Pystyt suunnittelemaan asiakkaan toiveiden mukaan laajoja sisustuskokonaisuuksia. Osallistut aktiivisesti myymälän myyntityöhön ja innostut erinomaisesta asiakaspalvelusta. Olet järjestelmällinen ja johdat tiedolla.

Työkaluina käytämme Office-ohjelmia sekä omaa toiminnanohjausjärjestelmäämme, johon saat perehdytyksen työn alkaessa. Sinulla on hyvä käytännön englannin kielen taito, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää alla olevan linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 4.11.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa Chief Commercial and Customer Officer Jessica Nyholm-Silvennoinen, p. +358 40 624 0622.