Myymäläpäällikkö
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Clas Ohlson on moderni vähittäiskauppaketju, joka jatkaa kasvuaan niin kokonsa puolesta kuin suosiollakin mitattuna. Rakastamme uusia haasteita ja projekteja ja pyrimme aina löytämään käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla avuksi ja jakaa tietoa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen huomaa. Vahva tiimihenki ja halu tehdä kauppaa näkyvät kaikessa toiminnassamme.

Oletko asiakaskeskeinen ja valmentava MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ, jolla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan?

Haemme nyt myymäläpäällikköä Joensuuhun, kaupppakeskus Iso Myyhyn.  

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälämme tulosvastuullisesta, operatiivisesta johtamisesta ja kehität sekä henkilöstöä että myymälän toimintaa. Lisäksi johdat myymälän johtoryhmää ja varmistat yhdessä tiimisi kanssa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja inspiroivan työyhteisön. Suunnittelet, arvioit ja seuraat myymälän toimintaa sekä osallistut päivittäiseen myymälätyöhön. Yrityksemme arvot, konsepti ja kaupalliset periaatteet ohjaavat toimintaasi.

Odotamme sinun olevan kannustava esihenkilö, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulta löytyy kykyä rakentaa avointa ilmapiiriä, missä jaetaan tietoa ja annetaan tilaa uusille ideoille. Luot perustan lämminhenkiselle, sitoutuneelle ja kehittyvälle työyhteisölle. 

Toivomme että sinulla on muutaman vuoden työkokemus myymälän esihenkilötehtävistä ja edelleen aitoa innostusta vähittäiskaupan pariin. Sinulla on sekä kokemuksen tuomaa näkemystä että koulutuksen, esim. kaupan esihenkilön ammattitutkinnon kautta kertynyttä kaupallista osaamista. Lisäksi hallitset kirjallisen ja puhutun englannin kielen ja osaat käyttää nykyaikaisia IT-työkaluja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työpäiviä sekä avoimen ja lämminhenkisen työilmapiirin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, ja osaamisen kehittämiseen on mahdollisuuksia myös jatkossa.

Monimuotoisuus & osallistaminen

Clas Ohlsonilla on intohimona elämisen helpottaminen kaikenlaisissa kodeissa, kaikenlaisille ihmisille. Arvostamme ja kunnioitamme toistemme eroavaisuuksia ja jaamme toisillemme tietoja ja taitoja, oppiaksemme toisiltamme. Monimuotoisuus tarkoittaa meille dynaamista organisaatiota, joka rohkaisee tuomaan esille erilaisia ideoita ja näkökulmia. Toivomme, että juuri sinä, omalla persoonallisuudellasi ja kokemuksellasi, haluat olla osa matkaamme, joka vie meitä eteenpäin vielä seuraavat 100 vuotta. Tähän matkaan on jokaisella mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa.

Oletko valmis?

Kerro itsestäsi meille, lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen alla olevan Hae työpaikkaa -painikkeen kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.10.2020. Arvostamme ripeätä toimintaa, ja aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.

Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö Taru Vartinen, p. 0400 938 575, ke ja pe klo 11-13.

Lue lisää Clas Ohlsonista tietoa meistä osiosta: www.clasohlson.com/fi/

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393320
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Joensuu
  • Lisätietoja antaa: Lisätietoja tehtävistä antaa aluepäällikkö Taru Vartinen, p. 0400 938 575, ke ja pe klo 11-13.