(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2020

Oletko asiakaskeskeinen ja valmentava MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ, jolla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan?

Haemme nyt myymäläpäällikköä Raision kauppakeskus Myllyn myymäläämme.  

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän tulosvastuullisesta, operatiivisesta johtamisesta ja kehität sekä henkilöstöä että myymälän toimintaa. Lisäksi johdat myymälän johtoryhmää ja varmistat yhdessä henkilökunnan kanssa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja toimivat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin.

Johdonmukaisella ja liiketoimintalähtöisellä johtamistavallasi luot perustan lämminhenkiselle ja sitoutuneelle työyhteisölle. Suunnittelet, arvioit ja seuraat myymälän toimintaa sekä osallistut päivittäiseen myymälätyöhön. Yrityksemme arvot, konsepti ja kaupalliset periaatteet ohjaavat toimintaasi.

Odotamme sinun olevan motivoiva ja kannustava esimies, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan ja kykenet kasvamaan ja kehittymään menestyksekkään myymälän johtamisen myötä. 

Edellytämme usean vuoden työkokemusta myymälän esimiestehtävistä ja kaupan esimiehen ammattitutkintoa tai muuta vastaavaa kaupallista koulutusta. Lisäksi hallitset kirjallisen ja puhutun englannin kielen ja osaat käyttää nykyaikaisia IT-työkaluja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä avoimen ja lämminhenkisen työilmapiirin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, ja osaamisen kehittämiseen on mahdollisuuksia myös jatkossa.

Onko tässä seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, rekisteröidy työnhakijaksi ja tallenna rekrytointijärjestelmäämme vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 2.8.2020 mennessä. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin 10-16 aluepäällikkö Roger Fallström, puh. 040 059 9662.