(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Finlayson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2020

Vuonna 1820 perustettu Finlayson on yksi maamme vanhimpia yrityksiä, ja nykyään myös yksi Suomen kiinnostavimmista yrityksistä. Olemme vakuuttuneita siitä, että ainoa oikea tapa kunnioittaa yrityksen historiaa, on toimia yhtä vastuullisesti, rohkeasti ja ennakkoluulottomasti kuin varhaiset omistajamme. Tavoitteenamme on olla läpinäkyvin tekstiilialan yritys maailmassa. Lupaamme avata toimitusketjumme täysin läpinäkyväksi ja tehdä työtä puuvillan jäljitettävyyden eteen. Pyrimme vähentämään tekstiilijätettä suunnittelemalla kestäviä ja kierrätettäviä tuotteita. Meille yhteiskunnallinen vastuu tarkoittaa, että olemme jotain mieltä. Otamme osaa yhteiskunnalliseen keskusteluun, puolustamme meille tärkeitä asioita ja seisomme kantamme takana.

 

Intohimo on välttämättömyys, kokemus lasketaan eduksi.

Haemme myymäläpäällikköä Hyvinkään Willan Finlayson -myymälään. 

 

Haluamme, että johdat asenteellasi ja esimerkilläsi. Hoidat liikettäsi kuin se olisi omasi, ymmärrät ketjuohjauksen edut, mutta omien hoksottimien käyttö on sinulle silti yhtä luontevaa kuin hengittäminen. Tiedämme, että eilinen päivä ei ole enää tämän päivän tae. Siksi olemme herkkiä ja halukkaita muutokselle ja nopeille liikkeille. Meille onkin tärkeää, että omistaudut uusille asioille, kannat vastuuta, haet ratkaisuja ja saat tiimisikin sitoutumaan muutosten edessä.

 

Toivomme, että sisustaminen on toinen luontosi ja asiakaspalvelu ilosi. Sinun vastuullasi on, että jokainen asiakas saa myymälässäsi yhtä lämpimän vastaanoton kuin vieraat kotonasi. Jotta homma ei menisi liian helpoksi, sinulta täytyy löytyä keinot asiakaskokemuksen kehittämisen lisäksi myös myynnin kehittämiseen. Asiakkaiden lisäksi sytyt siis tavoitteista ja sinulla on budjetit sekä numerot hallussa. Kaikki edellä mainittu on enemmän kuin oleellista, joten aikaisempi kokemus lasketaan eduksesi.

 

Koska pyydämme paljon, lupaamme rennolla tavalla kunnianhimoisen ja kehittyvän työympäristön nopealiikkeisessä, aidosti arvojohdetussa yrityksessä, joka ei jätä ketään kylmäksi. Tarjoamme mahdollisuuden päästä kehittymään ja kehittämään sekä oppimaan uutta joka päivä. Tuotteemme, tarinat tuotteiden ja kuosien takana sekä kantaaottavat kampanjat saavat meidät itsemmekin innostumaan aina uudestaan. Tervetuloa mukaan tekemään uraauurtavaa työtä vastuullisemman maailman puolesta.

 

Työsuhde on määräaikainen opintovapaasijaisuus 31.7.2021 asti ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä palkkatoiveesi 1.3.2020 mennessä osoitteeseen rekry.retail@finlayson.fi ja otsikoi hakemuksesi nimelle “Myymäläpäällikkö, Hyvinkää”.