(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

Moilasen leipomon tarina alkoi pienestä perheleipomosta vuonna 1955, ja tänään Moilas Oy on yksi Euroopan suurimmista gluteenittomista leipomoista ja iso toimija kansainvälisilläkin markkinoilla.
Alusta asti toimintaa ovat ohjanneet Moilasen arvot: rakkaudella, rehdisti ja hyvistä raaka-aineista.
Moilas Oy työllistää Pieksämäen Naarajärvellä noin 100 henkilöä. Tällä hetkellä kasvusuunnassa oleva liikevaihto oli vuonna 2019 noin 17 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli noin puolet.

 

Onko intohimosi laadukas ruoka ja osaamisesi liiketoiminnan pyörittämisessä ja kehittämisessä?
Kiinnostaako yrittäjähenkinen työskenteleminen ja tulosyksikön kehittäminen, osana kansainvälistä organisaatiota?

Moilas Oy:n toiminnan yksi tärkeä osa-alue on Naarajärvellä sijaitsevan leipomon yhteydessä toimiva lounasravintola/myymälä, johon haemme nyt ammattitaitoista MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ.

Konsernin tahtotilana on luoda paikasta alueellisesti houkutteleva kokonaisuus, jossa yhdistyvät leipomon omat erinomaiset tuotteet sekä lähialueen muut lukuisat laadukkaat ruokatuotteet paikallisten ja myös kauempaa tulevien ihmisten nautinnoksi.

Johtamistaitoiselle ruoka-alan ammattilaiselle on tarjolla avoin mahdollisuus oman intohimonsa esille tuomiseen, tilaisuus kehittää toimintaa eteenpäin konsernin tuen avulla ja haastaa itsensä tulosvastuullisessa roolissa.

Liiketoiminnallisen johtamisen ohella, tehtävässä pääsee johtamaan myös ihmisiä sekä osallistumaan itse päivittäiseen toimintaan ravintolan puolella toimistotyön vastapainoksi. Oman tiimin lisäksi toimit totta kai vuorovaikutuksessa myös asiakkaiden sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Jos olet joskus haaveillut mahdollisuudesta toteuttaa itseäsi ja intohimoasi toisen yrityksen palveluksessa, niin tilaisuutesi on tässä ja nyt!

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta ja kerro meille miksi tämä tehtävä on juuri sinua varten!

Lisätietoja antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.