(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
VTR Workwear Center

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Haemme asiakkaallemme MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ Tampereelle avattavaan myymälään.

Myymäläpäällikkönä vastaat VTR-Workwear myymälästä Tampereella. Olet innostava positiivisen tiimihengen luoja, asiakaslähtöinen ja aktiivinen. Odotamme sinulta näyttöjä tuloksekkaan myynnin tekemisestä sekä halua kehittyä tehtävässä. Aikaisemmalla esimieskokemuksella voit erottua joukosta positiivisesti.

Olet hakemamme henkilö, jos viihdyt myynnin monipuolisessa tehtäväkentässä ja asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista. Olet tuloshakuinen, aloitteellinen, omaat hyvät ihmissuhdetaidot ja olet luonteeltasi avoin ja sosiaalinen, itsenäiseen työskentelyyn kykenevä myynnin moniottelija, joka ei kaihda koviakaan haasteita. On tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä analysoida asiakaskuntaa ja alueen tarpeita ja löytää ratkaisut vahvaan kasvuun.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen kokopäiväisen työn myymäläpäällikkönä. Tehtävänäsi on omalla esimerkillä johtaa myymälän tulokset huippuunsa. Myymäläpäällikkönä vastaat omasta asiakassalkusta ja pidät siinä sivussa huolen, että alaiset pysyvät vauhdissasi mukana. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielentaitoa. Ruotsin kielentaito katsotaan eduksi. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen taustaorganisaation tuen ja ammattilaisten laadukkaat tuotteet.

Mikäli olet jo päässyt maistamaan yritysmaailmaa ja sinulla on asenne kohdallaan, löytyy intoa myyntiin sekä myymäläpäällikön tehtävään, niin haethan paikkaa jo mahdollisimman pian. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävään liittyen, älä epäröi olla yhteydessä rekrytointia hoitavaan konsulttiimme, niin kerromme lisää!