(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Barona Kauppa Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2019

Meillä on auki työtehtävä, jossa Sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään itseäsi ja osaamistasi myymäläpäällikön tehtävissä nuorekkaassa työyhteisössä. Etsimme asiakkaallemme myymäläpäällikköä kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtäviäsi ovat myymäläpäällikön tehtävät, kuten myyntilukujen, raporttien ja tavoitteiden seuranta. Lisäksi tehtäviisi kuuluu esimerkiksi henkilöstöhallinto, koulutus ja kehittäminen. Päivittäisessä työssäsi varmistat yhdessä tiimisi kanssa myymälän loistavan tuloksen ja asiakaspalvelun.

Toivomme hakijoilta kaupan alan kokemusta tai koulutusta, aiempi kokemus esimerkiksi apulaismyymäläpäällikön, tai osastopäällikön tehtävistä katsotaan eduksi. Emme kuitenkaan vaadi aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, vaan oikea asenne ratkaisee! Etsimämme henkilö on energinen asiakaspalvelun aloittelija tai ammattilainen, joka haluaa työskennellä ihmisten parissa tässä ammattitaitoisessa tiimissä.

Tarjoamme kokoaikaisen vakituisen työn myymäläpäällikkönä mukavassa työyhteisössä, jossa on loistavat mahdollisuudet kehittyä esimiestyön ja myynnin ammattilaiseksi.

Jos kiinnostuit, haethan tehtävää mahdollisimman pian! Käymme hakemuksia läpi hakuaikana ja aloitamme haastattelut heti. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Katri Hyppänen p. 050 439 9785 arkisin klo 8-16.