(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Partioaitta

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Pitkäaikaisen myymäläpäällikkömme siirtyessä yrityksen ulkopuolelle uusiin tehtäviin haemme Helsingin Yrjönkadun myymäläpäälliköksi uteliasta, eteenpäin katsovaa ja energistä kehittäjää ja esimiestä.

Myymäläpäällikkö

Tehtäviisi kuuluvat Partioaitan lippulaivamyymälän myynnin tuloksellinen ohjaaminen ja erinomaisen asiakaspalvelun varmistaminen.

Vähittäiskaupan alan digitaalisen murroksen rinnalla löydät uusia tapoja asiakaspalvelumme ja myynnin kehittämiseen. Varmistat kanta-asiakkaiden tyytyväisyyden ja näet 365 Klubimme kilpailukeinona sekä mahdollisuutena uusien asiakasryhmien tavoittamiseen.

Vastaat avainlukujen saavuttamisesta ja toimit esimiehenä myymälähenkilökunnalle. Seuraat ja analysoit niin asiakasvirtoja kuin kuluttajakäyttäytymistä. Rakennat vuosisuunnitelmaa yhdessä Head of Retailin kanssa ja vastaat sen toteuttamisesta. Laadit myynti- ja tuntibudjetit ja vastaat niiden seurannasta. Vähittäiskaupan ala koostuu pienistä yksityiskohdista ja tehokkaista myymälärutiineista sekä prosesseista. Vastaat niiden kehittämisestä ja toimivuudesta.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta myynnin johtamisesta sekä vähittäiskaupan esimiestehtävistä. Ymmärrät digitalisaation vaikutuksen vähittäiskauppaan ja näet mahdollisuuksia vähittäiskaupan alan tulevaisuudessa. Olet utelias ja pidät itsesi ajan tasalla uusista vähittäiskaupan megatrendeistä. Näet verkkokaupan ja kivijalkamyymälöiden yhteistyön erittäin mielenkiintoisena mahdollisuutena.

Olet tulos- ja myyntiorientoitunut sekä analyyttinen ja tavoitehakuinen. Sinulla on hyvä päätöksentekotaito ja jämäkkä operatiivinen ote. Lisäksi olet innostava ja innovatiivinen tiimityöntekijä ja esimies, jolla on yhteistyö- ja verkostoitumiskykyä. Sinulla on erinomainen suomen kielen taito ja kommunikoit sujuvasti myös englanniksi. Ruotsin kielen taito nähdään etuna.

Tarjoamme ketterän tiimin ja avoimen työyhteisön, jossa työkaverin kunnioittaminen ja kuunteleminen ovat toimintatapojamme. Tiimin yhteen hiileen puhaltaminen on onnistumisemme avain. Pääset kehittämään ja luomaan toimintamalleja yhteystyössä muiden myymäläpäälliköiden sekä Head of Retailin kanssa raportoiden suoraan hänelle.

Kansainvälinen konserni tarjoaa mahdollisuuksia projekteihin osallistumiseen ja uralla etenemiseen.

Jos sydämesi sykkii outdoor-alalle ja sinulla on vankka kokemus vähittäiskaupan myynti- ja esimiestehtävistä, tartu mahdollisuuteen ja hae meidän tiimiin!

Henkilöstöpalveluyritys Operaria Headhunting & Recruiting avustaa meitä hakuprosessissa. Tallenna hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen viimeistään 13.10.2019 www.operaria.fi -sivuston kautta. Tiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Markus Fabricius, puh 0400-603327. 

Ulkona. Perillä.