(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Puuilo

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2019

Puuilo jatkaa vahvaa kasvuaan ja avaa vuosittain uusia myymälöitä eri puolille Suomea hyville kauppapaikoille. Nyt tarvitsemme uutta ammattitaitoista esimiestä Porin myymälään.

 

Sinustako uusi myymäläpäällikkö Poriin?

 

Hae meille töihin!

 

Myymäläpäällikön tehtävä on yksi tärkeimmistä rooleista koko Puuilo-ketjussa ja työnkuva on monimuotoinen sekä haastava. Vastaat myymäläsi toiminnasta ja kasvatat myymälän myyntiä valitsemasi tiimisi kanssa ja huolehdit siitä että asiointikokemus kaikkiaan on aina hyvä ja asiakkaat palaavat uudelleen. 

Etsimällämme henkilöllä on:

  • kauppiashenkisyyttä ja myynnin nälkää
  • kyky saada ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden puolesta
  • kyky tehdä päätöksiä nopeasti jatkuvasti muuttuvassa ja vilkkaassa ympäristössä
  • aito halu johtaa myymälääsi siten, että asiakkaat palaavat sinne aina uudelleen
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • kaupallista koulutusta ja kokemusta kaupan alalta
  • esimieskokemusta ja -koulutusta

Vaadimme myymäläpäälliköiltämme paljon, mutta tarjoamme myös koko ketjun tuen ja laajan vertaisverkoston, jolta saa tarvittaessa apuja. Myymäläpäällikön roolissa pääsee kehittämään nopeasti kehittyvää yhtiötä ja sen toimintatapoja. Tehtävä voi olla myös ponnahduslauta vaativimpiin tehtäviin yhtiössä.

Kuvailimmeko juuri sinut? Siinä tapauksessa lähetä pikimmiten hakemuksesi palkkatoiveineen meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä, halutessasi voit kuvata lyhyen videoesittelyn itsestäsi viimeistään lauantaihin 31.8.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ketjupäällikkö Tom Lång, puh. 040 1830759, arkisin 9-15.

Odotamme innolla hakemustasi!