(Poistunut julkaisusta)

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ
M.A.S.I Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2019

Etsimme nyt Seinäjoen Ideaparkiin avattavaan ensimmäiseen Farkkukonsepti-myymäläämme iloista ja tarmokasta myymäläpäällikköä.

Tarjoamme tavoitehakuiselle henkilölle mielenkiintoisen haasteen uuden konseptimme kehittämisessä. Myymälämme idea on myydä omassa tehtaassa vastuullisesti tehtyjä ja täydellisesti istuvia farkkuja sekä muita oman tehtaan tuotteita. Lisäksi haluamme edistää innovatiivisilla tavoilla vastuullisen lähialuetuotannon tunnettavuutta ja aktiivista julkista keskustelua aiheesta Seinäjoen alueella.

Sinulla on vankka kokemus asiakaspalvelusta sekä mielellään vaatealan koulutus. Suhtaudut intohimoisesti muotiin, trendeihin ja ajan ilmiöihin. Toimit luontevasti sekä esimiesroolissa että yhteistyökumppaneiden kanssa. Käytät sujuvasti sosiaalista mediaa vaikuttamisen kanavana.

Toivomme sinun olevan innokas, aktiivinen ja innovatiivinen. Lähialuetuotanto ja vastuullinen vaatetuotanto ovat lähellä sydäntäsi. Tarjoamme tueksesi iloisen tiimin ja mahdollisuuden vaikuttaa sekä tarvitsemasi lisäkoulutuksen.

Jos kiinnostuksesi heräsi, lähetä hakemuksesi ja CV:si 18.8. mennessä osoitteeseen: recruiting@masicompany.com.