(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.5.2019

Oletko asiakaskeskeinen ja valmentava MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ, jolla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan?

 

Haemme nyt myymäläpäällikköä Raision Myllyn myymäläämme. Työtehtävä on määräaikainen ja kokoaikainen. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja kestää 31.5.2020 asti.

 

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän tulosvastuullisesta, operatiivisesta johtamisesta ja kehität sekä henkilöstöä että myymälän toimintaa. Lisäksi johdat myymälän johtoryhmää ja varmistat yhdessä henkilökunnan kanssa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja toimivat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin.


Johdonmukaisella ja liiketoimintalähtöisellä johtamistavallasi luot perustan lämminhenkiselle ja sitoutuneelle työyhteisölle. Suunnittelet, arvioit ja seuraat myymälän toimintaa sekä osallistut päivittäiseen myymälätyöhön. Yrityksemme arvot, konsepti ja kaupalliset periaatteet ohjaavat toimintaasi.


Odotamme sinun olevan motivoiva ja kannustava esimies, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan ja kykenet kasvamaan ja kehittymään menestyksekkään myymälän johtamisen myötä. 


Edellytämme usean vuoden työkokemusta myymälän esimiestehtävistä ja kaupan esimiehen ammattitutkintoa tai muuta vastaavaa kaupallista koulutusta. Lisäksi hallitset kirjallisen ja puhutun englannin kielen ja osaat käyttää nykyaikaisia IT-työkaluja.


Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä avoimen ja lämminhenkisen työilmapiirin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, ja osaamisen kehittämiseen on mahdollisuuksia myös jatkossa.

Onko tässä seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, rekisteröidy työnhakijaksi ja tallenna rekrytointijärjestelmäämme vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 22.5.2019 mennessä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jakke Irmola puh. 050 033 5311, arkisin klo 8-16.