(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
KappAhl Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

Etsimme Vaasan talousalueelle myymäläpäällikön sijaista, joka elää muodista ja trendeistä sekä rakastaa myyntiä ja asiakaspalvelua!

 

Työtehtäväsi

Päätehtäväsi myymäläpäällikkönä on luoda myyvä myymälä, jossa asiakkaita palvelee sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta.

Johdat itsenäisesti ja tulosvastuullisesti myymälän myyntiä asetettuihin tavoitteisiin konseptin mukaisesti.

Tukenasi Sinulla on mm. aluepäällikkö ja myymäläpäällikkö kollegat.

Työskentelet henkilökunnan kanssa tiiviinä tiiminä yhteen hiileen puhaltaen. Annatte asiakkaille ensivaikutelman yrityksestämme, vaikutat siis vahvasti omalta osaltasi siihen, millaisen mielikuvan asiakas meistä muodostaa. Huolehdit asiakaskohtaamisista, autat ja inspiroit heitä ammattitaidollasi.

 

Taidot ja persoonallisuus

Etsimme Sinua, jolla on taustalla kaupallinen koulutus ja näyttöä hyvästä esimiestyöskentelystä niin numeroiden kuin henkilökunnankin parissa.

Olet tietysti kiinnostunut työskentelemään muodin ja trendien maailmassa.

Sinulla täytyy olla tuloshakuinen toimintatapa ja kokemusta myynnin johtamisesta. Olet ulospäinsuuntautunut, positiivisella elämänasenteella sonnustautunut ja totta kai rakastat asiakaskohtaamisia ja uusia ihmisiä ympärilläsi.

Yrityksemme toimii alati kehittyvällä ja muuttuvalla alalla, siksi on tärkeää, että olet valmis myös muutoksiin. Tällä alalla ei ole kahta samanlaista päivää ja kuten me, myös sinun tulee rakastaa haasteita ja nopeatempoista työtä.

Työn hoitaminen edellyttää ainakin englannin kielen hyvää hallintaa, muu kielitaito on iso plussa.

Työ on äitiysvapaan sijaisuus, 37,5h/vko ja työ alkaa sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi 11.11.2018 mennessä osoitteeseen: kappahl.com/tule meille töihin