(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.10.2018

Stop@Station on palveleva kioski kiireiselle matkalaiselle tai kaupunkilaiselle. Tarjolla on laaja valikoima kioskituotteita, online-veikkauspiste, lehtiä, pokkareita, makeisia, elintarvikkeita, tuoretta kahvia ja pikku purtavaa. Kioskit ovat auki päivittäin aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Etsimme kehityshaluista ja energistä myymäläpäällikköä Vantaan Tikkurilan Dixissä sijaitseviin kahteen Stop@Station -kioskiin. Vastaat omien kioskipisteidesi liiketoiminnasta. Johdat tulosvastuullisesti kioskien myyntiä ja toimit työntekijöiden esimiehenä. Työ on vuorotyötä ja pystyt työskentelemään kioskien aukioloaikoina myös iltaisin ja viikonloppuisin. Myymäläpäällikkönä vastaat oman yksikkösi henkilöstöasioista (mm. rekrytointi ja henkilöstösuunnittelu). Käytät sujuvasti erilaisia järjestelmiä ja vastaat kioskien tuotteiden tilauksista.

Odotamme vankkaa kokemusta esimerkiksi ravintola- tai vähittäiskaupan alalta ja esimiestyöskentelystä vähintään vuoropäällikkö-tehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva tutkinto ja hallitset MS Office -ohjelmat. Iloinen ja positiivinen asenne auttavat sinua kehittymään tehtävässä. Olet luonteva asiakaspalvelija ja motivoidut myynnin tekemisestä. Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista ilmaisukykyä.

Tarjoamme valitulle esimiehelle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä tarvittavat tehtävän edellyttämät koulutukset ja mahdollisuuden kehittyä haastavassa esimiestehtävässä. Meillä on ammattitaitoinen, rento ja motivoitunut duuniporukka, joka tukee sinua tehtävässä. Tarjoamme henkilöstölle hyvät ravintola- ja liikuntaedut, lomamökkiedut, sekä saat alennusta kotimaan kaukoliikenteen junalipuista.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolatoimenpäällikkö Benita Åkerfelt, puh. 040 862 2958 tai sähköpostitse benita.akerfelt@avecra.fi

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistää 16.11.2018 oheisen linkin kautta. Aloitamme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Avecra Oy on VR Groupin ja Rail Gourmet Groupin omistama yhtiö, joka tarjoaa ravitsemispalveluja kaukoliikenteen junissa ja rautatieasemilla. Yhtiön liikevaihto on 36 miljoonaa euroa ja sen noin 350 ravintola-alan ammattilaista palvelevat asiakkaita 160 junassa ja 19 asemien myyntipisteessä.

VR huolehtii matkustajaliikenteestä rautateillä. VR:n junat ajavat vuorokaudessa noin 300 kaukojunavuoroa ja 800 lähijunavuoroa. VR haluaa tarjota nopeita junayhteyksiä ja mukavia matkustuskokemuksia kehittämällä junapalveluita, parantamalla täsmällisyyttä ja uusimalla hinnoittelua. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Matkustajaliikenne on osa VR-konsernia.