(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Puuilo

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2018

Puuilo jatkaa vahvaa kasvuaan ja avaa vuosittain uusia myymälöitä eri puolille Suomea hyville kauppapaikoille. Nyt tarvitsemme ammattitaitoista esimiestä Raahen myymälään nykyisen siirtyessä muihin tehtäviin yhtiön sisällä ja jatkamaan Raahen myymälän kehitystä.

 

Olisiko sinusta 

myymäläpäälliköksi Puuilossa?

Nyt siihen on mahdollisuus!

 

Myymäläpäällikön tehtävä on yksi tärkeimmistä rooleista koko Puuilo-ketjussa ja työnkuva on monimuotoinen sekä haastava. Vastaat myymäläsi toiminnasta ja kasvatat myymälän myyntiä valitsemasi tiimisi kanssa ja huolehdit siitä että asiointikokemus kaikkiaan on aina hyvä ja asiakkaat palaavat uudelleen. 

Etsimällämme henkilöllä on:

  • kauppiashenkisyyttä ja myynnin nälkää
  • kyky saada ihmiset työskentelemään yhteisten tavoitteiden puolesta
  • kyky tehdä päätöksiä nopeasti jatkuvasti muuttuvassa ja vilkkaassa ympäristössä
  • aito halu johtaa myymälääsi siten, että asiakkaat palaavat sinne aina uudelleen
  • erinomaiset vuorovaikutustaidot
  • kaupallista koulutusta ja kokemusta kaupan alalta
  • esimieskokemusta ja -koulutusta

Vaadimme myymäläpäälliköiltämme paljon, mutta tarjoamme myös koko ketjun tuen ja laajan vertaisverkoston, jolta saa tarvittaessa apuja. Myymäläpäällikön roolissa pääsee kehittämään nopeasti kehittyvää yhtiötä ja sen toimintatapoja. Tehtävä voi olla myös ponnahduslauta vaativimpiin tehtäviin yhtiössä.

Kuvailimmeko juuri sinut? Siinä tapauksessa lähetä pikimmiten hakemuksesi meille oheisesta linkistä. Myy itsesi meille vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä viimeistään sunnuntaihin 3.6.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia niiden saapuessa ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten hae pikaisesti. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Raahen myymäläpäällikkö Janne Paananen, puh. 050 357 7853, arkisin 8-16 tai henkilöstöpäällikkö Kaisa Mustala, puh. 050 562 9018, maanantaina 21.5. klo 9-15, torstaina 24.5. klo 9-15 ja torstaina 31.5. klo 9-13.

Odotamme innolla hakemustasi!