(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö
Brothers Clothing Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

 

Etsimme myymäläpäälliköitä Tampereen Koskikeskuksen sekä Lempäälän Ideaparkin Brothers-myymälöihin.

Oletko tuloshakuinen ja sitoutunut johtaja? Palatko halusta tarjota maailmanluokan asiakaspalvelua? 

Brothers myymäläpäällikkönä toimit dynaamisessa ympäristössä, mikä vaatii, että olet parhaimmillasi niin myymälässä asiakaspalvelun ammattilaisena kuin avainlukujen ja työvuorosuunnittelun parissa. Työntekijänä olet joustava, kauppiashenkinen ja aikaansaava. Olet joukkuepelaaja, joka ymmärtää hyvän tiimihengen voiman, mutta uskallat myös tarttua asioihin ja seistä vaikeidenkin päätösten takana.

Vahvalla liiketoiminnan osaamisellasi johdat myymälääsi joka päivä saavuttamaan visiomme unohtumattoman ostokokemuksen luomisesta. Rakastat myyntiä ja motivoidut kun pääset tekemään asiakkaidemme päivistä parempia Brothers myymälässä vierailun ansiosta. 


Vaatimukset
Olet esimiestyön ammattilainen ja koet tiimin johtamisen ja henkilökunnan kehittämisen haastavana ja mielenkiitoisena tehtävänä. Sinulla on useamman vuoden myynti- ja asiakaspalvelukokemusta.
Olet tulosorientoitunut ja ymmärrät talouden tunnuslukuja. 
Olet sitoutunut työhösi ja olet valmis ylittämään itsesi jokaisena työpäivänä.
Sinulla on hyvät suullisen ja kirjallisen englannin kielen taidot.

Tarjoamme
Meille Brothersilla on tärkeää, että haluat ja pystyt kehittymään yrityksen sisällä. Tarjoamme mielekkään työn kannustavassa ja ammattitaitoisessa konseptissa. Vaihtelevat päivät kaupallisessa myymäläympäristössä auttavat sinua kehittämään esimies- ja liiketoimintataitojasi. 

Työtehtävät, vastuu ja valtuudet 
Myymäläpäällikkönä vastaat asetettujen tavoitteiden mukaisesti myymäläsi toiminnasta ja tuloksesta tiimisi kanssa. 

Työtehtäviin kuuluu mm:
- Aktiivinen työskentely myymälän tavoitteiden saavuttamiseksi, niin palvelun ja asiakaskohtaamisten kuin myynnin ja kannattavuuden osalta.
- Oman tiimin työntekijöiden johtaminen, kehittäminen ja kouluttaminen. 
- Myymälän optimaalisen miehityksen, esillepanojen ja markkinoinnin päivittäinen suunnittelu, varmistaminen ja seuranta.

Lisätietoa avoimesta paikasta
Lisätietoa paikasta voit kysyä: maapäällikkö Kirsi Ahola, sähköposti kirsi.ahola@brothers.rnb.se tai puhelin +358 40 585 4829 ma-pe klo 10-12.

Lähetä kirjallinen hakemus ja CV 18.3.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen: kirsi.ahola@brothers.rnb.se. Toivomme hakemukset doc- ja pdf-tiedostomuodoissa.