(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Zizzin uuteen myymälään Turkuun
Ball Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksestaan asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat siksi myös pukeutua tyylikkääseen muotiin.

Miksi muodokkaiden naisten pitäisikään tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muut naiset saavat muotia?

Haemme Kauppakeskus Skanssiin syyskuussa avattavaan upeaan uuteen Zizzin konseptimyymälään muotitietoista ja ammattitaitoista

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ.

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän toiminnasta ja tuloksesta kokonaisvaltaisesti ja toimit tiimisi esimiehenä. Myynnin ja asiakaspalvelutyön ohella suunnittelet, organisoit ja osallistut aktiivisesti muun muassa kampanjoiden toteuttamiseen, oman myymäläsi myynnin kasvattamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Toivomme tulevan myymäläpäällikön omaavan jo aikaisempaa esimieskokemusta kaupan ja/tai muodin alalta sekä näyttöjä myynninjohtamisesta. Kaupallinen koulutus on suotavaa ja suomen kielen lisäksi tehtävässä tarvitsee sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työssä menestyy yrittäjähenkinen, myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellään. Ymmärrät myymälämaailman tunnuslukuja ja sinulla on aikaansaava, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote. Olet innostava esimies ja vastaat tiimisi motivoimisesta, tavoitteista ja tehokkaasta toiminnasta Zizzin brändin mukaisesti. Esimiestyössäsi olet jämäkkä, kannustava ja uskot esimerkillä johtamisen voimaan.

Zizzin myymäläpäälliköt ovat rohkeita, can do -asenteen omaavia muodin tuntijoita ja edelläkävijöitä, joille asiakkaiden odotusten ylittäminen asiantuntevalla ja lämminhenkisellä asiakaspalvelulla on tärkein prioriteetti.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöidensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö, työtä tukevat työkalut ja mahtava tiimi ovat vain osasyy siihen, että zizziläisien työsuhteet ovat erityisen pitkiä.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen mahdollisimman pian. Vaikka vastuullinen, monipuolinen ja mielenkiintoinen työ alkaa perehdytyksellä vasta elokuussa, tulevan Turun Zizzin myymälän myyjätiimi nimetään jo kesäkuussa!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715 tiistaina 23. ja maanantaina 29.4. klo 13.00 – 14.30.
Edellytykset työnsaannille:

  • Myymälämyynti
  • Esimieskokemus
  • Myynninjohtaminen

Eduksi luettavat asiat:

  • Erikoiskauppa
  • Muoti
  • Vaatemyynti

    Edellytykset työnsaannille: Myymälämyynti, Esimieskokemus, Myynninjohtaminen
    Eduksi luettavat asiat: Erikoiskauppa, Muoti, Vaatemyynti

Soittoaika: ti 23.4. ja ma 29.4. klo 13.00 – 14.30.