(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Zizzille Kuopioon
Ball Group Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2018

Zizzin brändi on tunnettu aidosta kiinnostuksesta asiakkaita ja heidän tarpeitaan kohtaan. Zizzille tärkeintä on kurvikkaiden naisten persoonallisuuden korostaminen. Upeat muodokkaat fashionistat ovat ylpeitä vartaloistaan ja haluavat nauttia muodista. Miksi muodokkaiden naisten pitäisi tyytyä tavallisiin vaatteisiin, kun muille on tarjolla trendikkäitä vaihtoehtoja?

Haemme Zizzin konseptimyymälään, Kauppakeskus Matkukseen Kuopioon, muotitietoista ja ammattitaitoista

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ (STORE MANAGER) äitiyslomasijaisuuteen.

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän toiminnasta ja tuloksesta kokonaisvaltaisesti sekä toimit tiimisi esimiehenä. Myynnin ja asiakaspalvelutyön ohella suunnittelet, organisoit ja osallistut aktiivisesti muun muassa kampanjoiden toteuttamiseen, oman myymäläsi myynnin kasvattamiseen ja toiminnan kehittämiseen.

Toivomme tulevan myymäläpäällikön omaavan jo aikaisempaa esimieskokemusta kaupan ja/tai muodin alalta sekä näyttöjä myynninjohtamisesta. Kaupallinen koulutus on suotavaa ja suomen kielen lisäksi työssä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa.

Työssä menestyy yrittäjähenkinen, myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellään. Ymmärrät myymälämaailman tunnuslukuja ja sinulla on aikaansaava, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote. Olet innostava esimies ja vastaat tiimisi motivoimisesta, tavoitteista ja tehokkaasta toiminnasta Zizzin brändin mukaisesti. Esimiestyössäsi olet jämäkkä, kannustava ja uskot esimerkillä johtamisen voimaan.

Zizzin myymäläpäälliköt ovat rohkeita, can do -asenteen omaavia muodin tuntijoita ja edelläkävijöitä, joille asiakkaiden odotusten ylittäminen asiantuntevalla ja lämminhenkisellä asiakaspalvelulla on tärkeintä.

Zizzi tarjoaa sinulle työn yhden Euroopan parhaimman kurvikkaille naisille tarkoitetun brändin parissa. Zizzi panostaa työntekijöidensä ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja pitää erittäin tärkeänä sitä, että työssä viihdytään. Anteliaat työsuhde-edut, dynaaminen työympäristö, työtä tukevat työkalut ja mahtava tiimi ovat vain osasyy siihen, että zizziläisien työsuhteet ovat erityisen pitkiä. Myymäläpäällikön tehtävä on äitiyslomasijaisuus, joka arviolta kestää kaksi vuotta.

Innostuitko? Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Baronan hakukanavaan. Vastuullinen, monipuolinen ja mielenkiintoinen myymäläpäällikön työ alkaa kattavalla perehdytyksellä loppusyksystä!

Lisätietoja antaa tarvittaessa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen tiistaisin klo 13.30 - 14.30, puh. 050 505 7715.