(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö, yritysmyynti, VTR-Workwear Center
VTR-Workwear Center Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.6.2019
VTR-Workwear Center Oy on työvaatteiden myyntiin erikoistunut yritys. Toimintamme on aloitettu vuonna 2007. VTR-ketjuun kuuluu jo 9 työvaatemyymälää: Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa sekä viimeisimpänä avattu myymälä Kuopiossa. Toimitamme työvaatteita koko Suomen alueelle, kaiken kokoisille yrityksille ja myymälöissämme on kuluttajienkin helppo asioida. Tarjoamme lisäksi mahdollisuutta tilata työvaatteet räätälöidyn verkkokaupan kautta vaikka kotiovellesi.

Haemme nyt Lappeenrantaan vakituiseen työsuhteeseen

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Olet etsimämme henkilö, jos olet yrittäjähenkinen, tuloshakuinen ja hyvät ihmissuhdetaidot omaava myynnin moniottelija. Asiakasrajapinnassa toimiminen on sinulle luontaista ja olet valmis laittamaan itsesi likoon myynnin saavuttamiseksi. Haasteidenkin edessä sinulta löytyy intoa työhön. On tärkeää, että osaat luoda ja säilyttää pitkäaikaisia asiakassuhteita sekä analysoida asiakaskuntaa ja alueen tarpeita ja löytää ratkaisut vahvaan kasvuun. 

Myymäläpäällikkönä vastaat Lappeenrannan myymälästä ja työtehtävänäsi on ensisijaisesti yritysmyynnin toteuttaminen ja kasvattaminen. Olet aktiivinen ja myyntihenkinen tekijä, joka johtaa myymälän tulokset huippuunsa. Odotamme näyttöä tuloksekkaan B2B-myynnin tekemisestä ja asiakassuhteiden hoidosta. Aiempi esimieskokemus on eduksi, mutta tärkeintä on, että olet huippumyyjä.

Työ edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta ja matkustusvalmiutta Kaakkois-Suomessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan tehtäväkentän myynnin parissa. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen taustaorganisaation tuen ja ammattilaisten laadukkaat tuotteet. 

Rekrytoinnin toteuttaa Go On Yhtiöt. Mikäli olet valmis tarttumaan haasteisiin monipuolisessa tehtävässä, täytä hakemuksesi osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelemme jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On HR-asiantuntija Emmi Mansikka, puh. 040 5811 041, emmi.mansikka@go-on.fi.