(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö, VTR-Workwear Center Oy
VTR-Workwear Center Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018
Toiminnan kasvaessa haemme asiakkaallemme VTR-Workwear Center Oy:lle MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ juuri avattuun myymälään Kuopioon!

VTR-Workwear Center Oy on ammattilaisia palveleva työvaatteiden myyntiin erikoistunut yritys, jonka toiminta on aloitettu vuonna 2007. VTR-ketjuun kuuluu jo 9 työvaatemyymälää: Helsingissä Konalassa sekä Herttoniemessä, Turussa, Kokkolassa, Jyväskylässä, Oulussa, Vaasassa, Lappeenrannassa sekä viimeisimpänä avattu myymälä Kuopiossa. Myymäläverkoston sekä verkkokaupan avulla toimitetaan tuotteita koko Suomeen. VTR myy pääasiassa Blåkläderin laadukkaita ja kestäviä työvaatteita, turvakenkiä, työkäsineitä ja muita tarvikkeita ja myös Petzlin ja Peltorin henkilösuojaimia sekä Sievin turvajalkineita.

Myymäläpäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti myymälästäsi ja sen myynnistä, tuloksesta ja henkilöstöstä. Työskentelet henkilökunnan kanssa tiiviinä tiiminä ja pidät huolen siitä, että asiakkaita palvelee sitoutunut ja motivoitunut henkilökunta – esimerkilläsi kannustat tiimisi huipputuloksiin. Työnkuvaasi värittävät työtehtävät myös myymälässä, jossa autat ja inspiroit asiakkaita ammattitaidollasi. Oletko valmis heittäytymään tilanteisiin huippuasiakaskokemuksen aikaansaamiseksi? Johdat myymäläsi myyntiä itsenäisesti ja tulosvastuullisesti ja vastaat myös budjetoinnista. Erittäin tärkeässä roolissa on uusasiakashankinta ja työnkuvaasi kuuluu myös oman myymäläsi markkinointi. Odotammekin sinulta ennen kaikkea kykyä rakentaa toimiva kokonaisuus, niin myymälän kuin toimiston puolella.

Odotamme sinulta:
• aitoa innostusta myyntityöhön (niin puhelintyöskentelyssä, tapaamisissa kuin myymälässä)
• kykyä luoda ja hallita asiakassuhteita
• hyviä kommunikointitaitoja sekä rohkeutta heittäytyä tilanteeseen kuin tilanteeseen
• kokemusta tiimien johtamisesta ja kehittämisestä

Eduksi katsotaan:
• kaupallinen tai myynnillinen koulutus
• kokemus taloudellisesta vastuusta ja myynnin johtamisesta

Tarjoamme sinulle monipuolisen, kokoaikaisen työn kasvavassa yrityksessä! VTR antaa sinulle raamit ja resurssit rakentaa omaa tulosyksikköäsi, osaamista ja koulutusta kehittää itseäsi ja tiimiäsi, ja hyvät uranluontimahdollisuudet VTR:n kasvavassa organisaatiossa.

Onko sinussa virtaa ja kehityspotentiaalia tarttua haasteeseen? Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta viimeistään 25.11.2018. Kerrothan hakemuksessasi tarkasti, minkälaista osaamista juuri Sinulla olisi meille tarjottavana. Hakijoiden haastattelut aloitetaan heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-asiantuntija Maija Kallio, 040 560 3013 (arkisin klo 8-16), maija.kallio@go-on.fi.