Myymäläpäällikkö-visualisti Polarn O. Pyretin lastenvaatemyymälään
Kids Company Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2018

Haluatko viedä asiakkaan ostokokemuksen tavallista korkeammalle tasolle? Ovatko myyntityö ja asiakaspalvelu vahvuuksiasi? Entä oletko niittänyt kiitosta esimiestyöstä?

Etsimme innostunutta ja aikaansaavaa MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ-VISUALISTIA johtamaan Kuopiossa, Matkus Shopping Centerissä sijaitsevaa Polarn O. Pyret myymälää.

Myymäläpäällikkönä vastaat Kuopion myymälän toiminnasta kokonaisvaltaisesti ja toimit tiimisi esimiehenä. Myynnin ja asiakaspalvelutyön ohella osallistut aktiivisesti muun muassa kampanjoiden toteuttamiseen, oman myymäläsi myynnin kasvattamiseen sekä kauppakeskusyhteistyöhön. Lisäksi vastaat myymälän visuaalisen ilmeen toteutuksesta brändin ohjeistuksen mukaisesti.

Työssä menestyy yrittäjähenkinen, myyntiorientoitunut ja erinomaiset asiakaspalvelutaidot omaava henkilö, joka tekee töitä sydämellään. Ymmärrät hyvin myös numeroita ja sinulla on aikaansaava, oma-aloitteinen ja tavoitteellinen työote. Olet innostava esimies ja vastaat tiimisi motivoimisesta, tavoitteista ja tehokkaasta toiminnasta Polarn O. Pyret brändin mukaisesti. Esimiestyössäsi olet jämäkkä, kannustava ja uskot esimerkillä johtamisen voimaan. Sinulla on myös kokemusta visualistin työstä.

Tarjoamme kaupan alalla jo kokemusta niittäneelle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan kansainvälisen myymäläketjun palveluksessa. Työsuhde on vakituinen ja työsuhde solmitaan Kids Compan Oy:n kanssa. Tunteja myymäläpäälliköllä on 37,5 h/vko myymälän aukioloaikojen mukaisesti, kuitenkin pääsääntöisesti aamuvuoroja. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Mikäli työ laadukkaiden lastenvaatteiden ja menestyksekkään myymäläkonseptin parissa kiinnostaa, hae tehtävään Baronan työnhakukanavan kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Krista Pulkkinen, puh. 050 505 7715, tiistaisin klo 13.30 – 14.30.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1143880
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 20.6.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio