(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Varkauteen
Hankkija Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2019

Haemme nyt Varkauteen

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Myymäläpäällikkönä osallistut aktiivisesti myyntityöhön muun henkilöstön kanssa ja yhdessä vastaatte myymälän asiakaspalvelusta, palvelutarjonnasta sekä näiden kehittämisestä. Tehtävässä vastaat myös myymälän operatiivisesta toiminnasta ja seuraat budjetoitujen tavoitteiden toteutumista raportoiden myyntipäällikölle. Myymälässä työskentelee vakituisesti lisäksesi viisi muuta myyjää.

Olet myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on kokemusta maatalous- tai rautakaupasta. Sinulla on kaupallista pelisilmää ja rohkeutta toimintatapojen kehittämiseen. Asioiden organisointi on sinulle luontevaa ja pidät langat käsissäsi pienen kiireenkin keskellä. Olet innostava ja positiivinen tiimipelaaja, joka on jo mielellään kerryttänyt kokemusta esimiestyöstä.

Tarjoamme innostavan työympäristön ja monipuoliset kehittymismahdollisuudet johtavan maatalouskaupan palveluksessa. Henkilöstömme käytettävissä ovat erinomaiset koulutusmahdollisuudet ja kattavat henkilöstöedut.

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Kymi-Saimaan myyntipäällikkö Timo Särmälä puh. 010 76 84441 tai timo.sarmala@hankkija.fi.

Tartu tilaisuuteen ja lähetä hakemuksesi tehtävään viimeistään 13.10.2019.