(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö (Vaasa)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Omaatko useamman vuoden kokemuksen kuluttajamyynnissä? Löytyykö sinulla esimieskokemusta myynnin tuloksellisesta vetämisestä? Saatko innostuneisuudellasi koko tiimisi kurottamaan kohti parempia myyntituloksia? Hienoa, sillä tarvitsemme juuri sinua!

Haemme nyt myymäläpäällikköä Vaasan Rewell Centerissä sijaitsevaan myymäläämme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Myymäläpäällikkönä vastuullasi on viedä Elisan kuluttajastrategia myymälän arkeen siten, että tiimi tekee hyvää tulosta sekä määrällisesti että laadullisesti. Huolehdit siitä, että asiakaskohtaamiset toteutuvat sovitun asiakaskohtaamismallin mukaisesti. Valmennat jatkuvasti tiimiäsi parantamaan omaan toimintaansa ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Tässä hommassa pärjäät parhaiten, kun sinulla on innostava, valmentava ote sekä johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Sinua motivoi nähdä ihmisten kehittyminen ja oppiminen. Osaat tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja organisoida toimintaa hektisissäkin tilanteissa. Olet myös jämäkkä ja tarkka, jotta prosessit etenevät sovitulla tavalla maaliin saakka. Sinulla on vahvaa näyttöä myynnistä ja näkemystä/kokemusta myynnin johtamisesta lisäksi aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi. Puhut sujuvasti suomen lisäksi sujuvasti ruotsia ja englantia sekä ymmärrät perus-IT:tä, eli hallitset Officen.
 
Tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn myynnin parissa, mukavat työkaverit, tukea ja valmennusta esimiesroolissa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Lisätietoa tehtävästä kertoo aluepäällikkö Heikki Väkeväinen (p. 0500400274, heikki.vakevainen@elisa.fi).

Kiinnostuitko? Täytämme paikan heti sopivan hakijan löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi heti tulemaan. Voit kertoa itsestäsi myös videolla hakemuksen ja CV:n lisäksi.