(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Uudenkaupungin myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Onko sinulla kaupanteon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Myymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen.


Työtehtäviäsi


Etsimme nyt Uudenkaupungin myymälään myymäläpäällikköä johtamaan myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.


Mitä odotamme sinulta?


Etsimme yli 20 henkilöä työllistävän myymälämme päälliköksi osaavaa ja myymälähenkilökuntaa aktiivisella, läsnä olevalla ja kannustavalla tyylillä johtavaa esihenkilöä. Aiempi kokemus ja näytöt päivittäistavarakaupan menestyksekkäästä hoitamisesta ovat edellytys tässä tehtävässä onnistumiselle. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit johdonmukaisesti, selkeästi ja jämäkästi esimerkkiä näyttäen.


Tehtävässä menestyminen edellyttää edellä mainittujen asioiden lisäksi asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tokmannin myymäläpäällikkönä pääset tekemään vastuullista työtä, jossa sinulla on vapautta tehdä myymälässäsi itsenäisiä myynnin kehittämiseen liittyviä päätöksiä. Porukassamme on mahtava yhteishenki ja tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen.


Me tokmannilaiset toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävää viimeistään 28.11.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tuomo Pekkala sähköpostitse tuomo.pekkala@tokmanni.fi tai puhelimitse 040 773 9477.