(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö, Turun seutu
Clas Ohlson Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

Clas Ohlson on moderni vähittäiskauppaketju, joka jatkaa kasvuaan niin kokonsa puolesta kuin suosiollakin mitattuna. Rakastamme uusia haasteita ja projekteja ja pyrimme aina löytämään käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Haluamme olla avuksi ja jakaa tietoa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, mitä teemme, ja sen huomaa. Vahva tiimihenki ja halu tehdä kauppaa näkyvät kaikessa toiminnassamme. 

Asiakaskeskeinen ja valmentava MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖ, jolla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan

Haemme nyt myymäläpäällikköä Turun seudulle. Tehtävä on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän tulosvastuullisesta, operatiivisesta johtamisesta ja kehität sekä henkilöstöä että myymälän toimintaa. Lisäksi johdat myymälän johtoryhmää ja varmistat yhdessä henkilökunnan kanssa parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja toimivat ratkaisut asiakkaan tarpeisiin.

Johdonmukaisella ja liiketoimintalähtöisellä johtamistavallasi luot perustan lämminhenkiselle ja sitoutuneelle työyhteisölle. Suunnittelet, arvioit ja seuraat myymälän toimintaa sekä osallistut päivittäiseen myymälätyöhön. Yrityksemme arvot, konsepti ja kaupalliset periaatteet ohjaavat toimintaasi.

Odotamme sinun olevan motivoiva ja kannustava esimies, jolla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Sinulla on palava kiinnostus vähittäiskauppaan ja kykenet kasvamaan ja kehittymään menestyksekkään myymälän johtamisen myötä. 

Edellytämme usean vuoden työkokemusta myymälän esimiestehtävistä ja kaupan esimiehen ammattitutkintoa tai muuta vastaavaa kaupallista koulutusta. Lisäksi hallitset kirjallisen ja puhutun englannin kielen ja osaat käyttää nykyaikaisia IT-työkaluja.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä sekä avoimen ja lämminhenkisen työilmapiirin. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen, ja osaamisen kehittämiseen on mahdollisuuksia myös jatkossa. Clas Ohlsonin jatkuva kasvu tarjoaa urakehitysmahdollisuuksia Suomessa ja kansainvälisesti.

Onko tässä seuraava työpaikkasi? Jos kiinnostuit, rekisteröidy työnhakijaksi ja tallenna rekrytointijärjestelmäämme vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 16.9.2018 mennessä. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Jakke Irmola, puh. 050 033 5311 (arkisin klo 8-16).

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla viidessä maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 39 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi.