Myymäläpäällikkö Tornion myymälään
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2021

Onko sinulla kaupanteon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Myymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen.Tokmanni Oy on ostanut TEX-kauppaketjun kahden myymälän liiketoiminnot Meri-Lapista ja Tokmannin tavoitteena on muuttaa myymälöiden liiketoiminnot Tokmanni-brändin ja konseptin mukaisiksi kuluvan vuoden aikana.

Haemmekin nyt myymäläpäällikköä TEX-Tornion myymälään johtamaan myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.


Mitä odotamme sinulta?


Etsimme noin 30 henkilöä työllistävän myymälän päälliköksi kauppiashenkistä, osaavaa ja myymälähenkilökuntaa aktiivisella, läsnä olevalla ja päämäärätietoisella tyylillä ohjaavaa esihenkilöä.

Aiempi kokemus ja näytöt päivittäistavarakaupan menestyksekkäästä hoitamisesta ovat edellytys tässä tehtävässä onnistumiselle. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit johdonmukaisesti, selkeästi ja jämäkästi.


Tehtävässä menestyminen edellyttää edellä mainittujen asioiden lisäksi asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä. Tämä työ sopii sinulle, jos haluat päästä kehittämään toimivia rutiineja myymälääsi.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tokmannin myymäläpäällikkönä pääset tekemään vastuullista työtä, jossa sinulla on vapautta tehdä myymälässäsi itsenäisiä myynnin kehittämiseen liittyviä päätöksiä. Porukassamme on mahtava yhteishenki ja tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen.


Me tokmannilaiset toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävää viimeistään 15.8.2021 täyttämällä sähköinen hakulomake.  Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Toni Kauttio sähköpostitse toni.kauttio@tokmanni.fi tai puhelimitse p. 0207287665.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot