(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö teknisten tuotteiden myymälään
Konepaja Mankinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.9.2018
Konepaja Mankinen Oy
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Konepaja Mankiselle myymäläpäällikköä Vakituiseen työsuhteeseen Riihimäelle.

Olet energinen, käytännönläheinen, mutta samalla kokonaisuuksia hyvin hahmottava joukkuepelaaja. Osallistut aktiivisesti liiketoimintamme kehittämiseen ja myyntimme kasvattamiseen. Työskentelet vahvasti asiakasrajapinnassa myymälässämme sekä asiakkaiden luona. Saat vietyä asiat päätökseen ja tuloksia syntyy.

Olet tavoitteellinen ja kasvuhakuinen, verkostoidut sujuvasti sidosryhmiemme kanssa ja pystyt motivoimaan ja vaikuttamaan tehokkaasti. Toimit myös myyjien esimiehenä.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää maatalouskoneiden ja laitteiden tuntemusta, mutta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja tahtoa viedä asiat maaliin asti. Edellytämme myös näyttöä aikaisemmasta menestyksekkäästä myyntityöstä. Hydrauliikkakomponenttien tuntemus luetaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisen tehtävän perinteikkäässä, mutta uudistuvassa työympäristössä. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Hyvinkään VMP Varamiespalvelu, Marika Ranta p. 0403075702, marika.ranta@vmp.fi. VMP Varamiespalvelu hoitaa rekrytointia mutta työllistyt suoraan asiakasyritykseen.
Kesto
vakituinen
Lisätietoja
Marika Ranta, Marika.Ranta@vmp.fi, 040 307 5702
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.11.2018 mennessä.