(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö teknisten tuotteiden myymälään
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018
Konepaja Mankinen Oy on yli 65 vuoden historian omaava perheyritys Riihimäellä. Toimintaamme kuuluu konepaja ja teknisten tuotteiden myymälä. Toimimme omien myyntituotteiden lisäksi IKH jälleenmyyjänä.
Myymälässämme on laaja ja monipuolinen tarvike-, varaosa- ja työkaluvalikoima niin ammattilaisille kuin harrastajillekin. Hydrauliikka-, pneumatiikkaletkut, liittimet, tiivisteet, laakerit, käsityökalut ja monet muut tarvikkeet löytyvät varastosta. Asiantuntijatiimimme etsii toimivimmat ja kestävimmät ratkaisut tarpeisiinne.
Toimenkuva
Haemme asiakkaallemme Konepaja Mankiselle myymäläpäällikköä Vakituiseen työsuhteeseen Riihimäelle.

Olet energinen, käytännönläheinen, mutta samalla kokonaisuuksia hyvin hahmottava joukkuepelaaja. Osallistut aktiivisesti liiketoimintamme kehittämiseen ja myyntimme kasvattamiseen. Työskentelet vahvasti asiakasrajapinnassa myymälässämme sekä asiakkaiden luona. Saat vietyä asiat päätökseen ja tuloksia syntyy.

Olet tavoitteellinen ja kasvuhakuinen, verkostoidut sujuvasti sidosryhmiemme kanssa ja pystyt motivoimaan ja vaikuttamaan tehokkaasti. Toimit myös myyjien esimiehenä.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää maatalouskoneiden ja laitteiden tuntemusta, mutta ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja tahtoa viedä asiat maaliin asti. Edellytämme myös näyttöä aikaisemmasta menestyksekkäästä myyntityöstä. Hydrauliikkakomponenttien tuntemus luetaan eduksi.
Muut tiedot
Tarjoamme monipuolisen tehtävän perinteikkäässä, mutta uudistuvassa työympäristössä. Jos kiinnostuit, niin ota yhteyttä Hyvinkään VMP Varamiespalvelu, Marika Ranta p. 0403075702, marika.ranta@vmp.fi. VMP Varamiespalvelu hoitaa rekrytointia mutta työllistyt suoraan asiakasyritykseen.
Kesto
Valituinen työ
Lisätietoja
Marika Ranta, Marika.Ranta@vmp.fi, 040 307 5702
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 18.02.2018 mennessä.