(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Tampereen alueelle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2018Työn kuvaus:
  Flying Tiger Copenhagen (aikaisemmin Tiger) on vuonna 1995 perustettu tanskalainen design-kauppaketju, jolla on yli 900 myymälää 30 maassa. Flying Tiger Copenhagenin värikäs, oivaltava ja inspiroiva valikoima sisältää kaikkea arjen käyttötavarasta hauskoihin trendituotteisiin.

Haemme Flying Tiger Copenhageniin myymäläpäällikköä Tampereen alueelle. Tarjoamme kokoaikaisen ja toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen. Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta kaupan alan kokemusta, esimiestaitoja ja eduksi katsotaan aikaisempi myymäläpäällikkötyöskentely. Hallitset suomen ja englannin kielen. IT-taitosi ovat ajantasalla, erityisesti Excel-ohjelman osalta. Persoonana olet positiivinen, tsemppaava ja järjestelmällinen henkilö, joka osaa priorisoida ja organisoida kiireessäkin. Visuaalinen osaaminen katsotaan eduksi. Työ on myös erittäin fyysistä.

Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän operatiivisesta toiminnasta, olet tulosvastuussa ja osallistut monipuolisiin käytännön tehtäviin, kuten tilausten ja työvuorolistojen tekemiseen, tavaran esillepanoon, kuormien purkuun ja myymälän yleisestä järjestyksestä huolehtimiseen. Toimit oman toimipisteesi esimiehenä myyjille ja motivoit heitä omalla esimerkilläsi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän positiivisessa ympäristössä ja mahdollisuuden kehittää ammatillista osaamistasi. Työn mukana saa tietysti ketjun täyden tuen, mahtavat työkaverit ja iloisen työilmapiirin. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. 
 
Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja suosittelijatietoineen osoitteessa www.adecco.fi 2.12. mennessä. Toimi nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Mira Perttula, 050 444 4418, mira.perttula@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Myymäläpäällikkö Tampereen seutu


Sijainti:  TAMPERE


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Mira Perttula, 050 444 4418


Toimipaikka:  Tampere