(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Pikseli Arcade virtuaalipuistoon
Virva VR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.2.2020

Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä elämyspuisto tarjoaa myyntihenkiselle ja asiakaspalvelutiimiään kannustavalle ja innostavalle

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖLLE

unelmien työn virtual reality -maailman parissa!

Työsi myymälässä on ennen kaikkea asiakaspalvelua, otat asiakkaat aina ilolla vastaan ja johdatat heidät virtuaalipelaamisen ihmeelliseen maailmaan. Lisäksi vastuullasi on toimipisteen päivittäisestä toiminnasta huolehtiminen ja kaikenlaiset arkiset tehtävät aina tilojen siivoamisesta kuukausiraporttien täyttämiseen. Myymäläpäällikkö johtaa pientä viiden henkilön tiimiä ja vastaa virtuaalipuiston toimivuudesta. Pikselissä työviikkoa värittävät myös monenlaiset tilaisuudet, kuten lastenkutsut ja yritystapahtumat, joten vastaat näiden tapahtumien sujumisesta ja läpiviennistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa asiakaspalvelukokemusta, ja mahdollinen aiempi kokemus vastuutehtävistä (esim. vuorovastaava, apulaismyymäläpäällikkö) luetaan ehdottomaksi eduksesi. Aiempaa kokemusta virtuaalipelaamista sinulla ei tarvitse olla, mutta positiivinen suhtautuminen tekniikkaan ja pelaamiseen on edellytys työssä menestymiselle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, huippu asiakaspalvelutiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työtunteja tarjoamme 30 h/viikko. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina esimiesvastuiden ja tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työhön perehdytetään pääkaupunkiseudun Pikseleissä ja työ Redin Pikseli Arcade -elämyspuistossa alkaa helmikuun aikana.

Työ edellyttää anniskelupassia, jonka voi suorittaa töiden alettua työnantajan kustantamana.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517).

Me haastamme Sinut nyt hakemaan tätä paikkaa! Se ei pelaa, joka pelkää.