(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Pikseli Arcade virtuaalipuistoon Rediin
Virva VR Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Virtuaalitodellisuutta hyödyntävä elämyspuisto tarjoaa esimieskokemusta omaavalle, myyntihenkiselle ja asiakaspalvelutiimiään kannustavalle ja innostavalle

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖLLE

unelmien työn virtual reality -maailman parissa!

Haussa on virtuaalitodellisuudesta ja vastuullisesta itsenäisestä työstä kiinnostunut esimiestyön ammattilainen, jolla on erinomaisten asiakaspalvelutaitojen lisäksi kyky kannustaa ja tsempata tiimiläiset huippusuorituksiin. Näet nopeasti työntekijöittesi vahvuudet ja saat tiimin puhaltamaan yhteen hiileen. Olet innostava ja luottamusta herättävä asioiden määrätietoinen eteenpäin viejä, joka uskaltaa tarttua myös haasteellisiin tilanteisiin ja asioihin. Sinulla on kova työmoraali ja halu rakentaa paras työpaikka, mutta myös yksi parhaiten pärjäävistä virtuaalipuistoista.

Esimies- ja myymälävastuiden lisäksi toimit yhtenä asiakaspalvelutiimisi jäsenenä. Otat asiakkaita vastaan palvelutiskillä aina hymyillen ja ohjaat heitä virtuaalisen maailman saloihin. Olet valmis järjestämään isoja yritystapahtumia tai lasten syntymäpäiviä. Omaat hyvän priorisointikyvyn etkä pelkää paineenalaisia tilanteita. Olet teknisesti taitava ja viihdyt kaiken ikäisten ja tasoisten asiakaskuntamme tiennäyttäjänä seikkailuihin. Sinulla on taitoa auttaa asiakkaita suomen kielen lisäksi myös englanniksi. Muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työnkuvan ohella huikeat ja innovatiiviset puitteet uudenlaiseen pelimaailmaan, huippu asiakaspalvelutiimin ja ennen kaikkea iloiset asiakkaat. Työtunteja tarjoamme 30 h/viikko. Työajat ovat ilta- ja viikonloppupainotteiset, mutta sinun tulisi pystyä joustamaan myös muina aikoina esimiesvastuiden ja tilausasiakkaiden tarpeiden mukaan. Työhön perehdytetään pääkaupunkiseudun Pikseleissä ja työ Redin Pikseli Arcade -elämyspuistossa alkaa helmikuun aikana.

Työ edellyttää anniskelupassia.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi, 046 923 4517).

Me haastamme Sinut nyt hakemaan tätä paikkaa! Se ei pelaa, joka pelkää.