(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Pietarsaarelle avattavaan myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.6.2020

Maailman paras ostaja on hankkinut myymälät täyteen laatutuotteita ja nyt tarvitaan määrätietoista myymäläpäällikköä vastaamaan myymälän sekä henkilöstön päivittäisestä johtamisesta. Etsimme nyt Pietarsaareen avattavaan myymäläämme kannustavaa myymäläpäällikköä, joka jakaa arvomme ja on intohimoinen edullisten laatutuotteiden puolestapuhuja.


Työtehtäviäsi 

Myymäläpäällikkönä johdat myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön. Johdettavien henkilöiden määrä tulee olemaan tässä tehtävässä noin 10-15.

Katso myymäläpäällikön työstä Tokmannilla kertova video tästä:
https://youtu.be/zy7wNMy9OoM


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä. Työssä tarvitaan hyvää suomenkielen ja ruotsinkielen taitoa.


Mitä tarjoamme sinulle?

Myymäläpäällikkönä pääset työskentelemään upouudessa myymälässä ja porukassa, jossa tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen. Työssäsi pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.


Lisätiedot

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan elokuussa tai syyskuussa.

Jos kiinnostuit, hae tehtävää viimeistään 30.6. täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Markus Lähteenmäki puhelimitse numerosta 040 158 9817 to 11.6. klo 8-10 ja ti 23.6. 8-10 tai sähköpostitse markus.lahteenmaki@tokmanni.fi.