(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Pasilan Triplaan
Fonum Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Mobiilialasta kiinnostunut myymäläpäällikkö

Fonum on Suomen suurin matkapuhelinten ja tablettien pikahuolto ja työllistämme tällä hetkellä yhteensä yli 170 työntekijää. Palvelemme asiakkaita 26  liikkeessä Suomen suurimmissa kauppakeskuksissa ympäri maan. Olemme kasvava ja vahvasti kehittyvä yritys, jossa työskentely on dynaamista, monipuolista ja vaihtelevaa. Meille on tärkeää, että pidämme aina sopivan pilkkeen silmäkulmassa – työn tulee olla myös hauskaa.

OLETKO NOPEISIIN KÄÄNNÖKSIIN TOTTUNUT VASTUULLINEN TIIMIPELAAJA?

Jos vastauksesi on kyllä, kannattaa laittaa hakemusta tulille! Haemme lokakuussa 2019 avautuvaan kauppakeskus Triplan myymälään Helsingin Pasilaan asiakaslähtöistä, myynnistä ja mobiilialasta kiinnostunutta myymäläpäällikköä. Työssäsi toimit kannustavana esimiehenä ja kykenet omalla esimerkilläsi kehittämään ja tukemaan tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Olet aktiivisesti mukana päivittäisessä myymälätyöskentelyssä ja kiinnostunut parhaiden ratkaisujen löytymisestä asiakkaalle. Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän päivittäisestä johtamisesta ja myymälätoiminnalle asetettujen tavoitteiden saavuttamisesta. Työskentelet yhteistyössä tiimisi, kollegoidesi sekä asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa. Myymäläpäällikön työ on myymälän aukioloaikojen mukaista vuorotyötä ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva.

Pääasialliset työtehtäväsi:

Myymälän toiminnan laadusta, myynnistä, palvelutasosta, asiakastyytyväisyydestä ja tuloksellisuudesta huolehtiminen

Operatiivinen ja valmentava esimiestyö

Oman myymälän rekrytointi, osaamisen kehittäminen/sparraaminen ja työhyvinvointi

Myymälän siisteys ja konseptin mukainen toiminta ja ilme

Työntekijöiden ohjaaminen ja kannustaminen kohti yhteisiä tavoitteita, erinomaista asiakaspalvelua ja hyvää työilmapiiriä

Työvuorosuunnittelu- ja seuranta ja myymälän sisäisen tiedonkulun varmistaminen

Myymälän operatiivisesta työstä vastaaminen ja päivittäiseen myymälätyöskentelyyn osallistuminen sisältäen mm. asiakaspalvelutehtävät sekä huoltotöiden vastaanotot/luovutukset

Arjen ongelmatilanteiden ratkaiseminen ja päätöksenteko

Varaston ja tavaramäärien hallinta liikkeessä

MITÄ ODOTAMME SINULTA?

Tartut rohkeasti uusiin haasteisiin etkä hätkähdä muuttuvien tilanteiden edessä. Ihmisten parissa työskentely, asiakaspalvelu- ja myyntitilanteet ovat sinulle luontaisia. Olet tottunut työskentelemään joustavasti ja määrätietoisesti nopeatempoisessa työympäristössä. Odotamme sinulta kykyä vastata useista eri toiminnoista samanaikaisesti.

Arvostamme näitä asioita:

aiempaa kokemusta sekä intoa myynti- ja asiakaspalvelutyöstä

kiinnostusta ihmisten johtamista ja valmentamista kohtaan

yleistä kiinnostusta tekniikkaa ja mobiilialaa kohtaan

positiivista asennetta ja halua oppia sekä kehittyä

sujuvaa suomen kielen ja englannin kielen taitoa

3. asteen tutkintoa tai työkokemuksen kautta hankittua vastaavaa osaamista

MS Office, Android, iOS, Windows ja Mac OS X-tuntemus katsotaan eduksi

MITÄ ME TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa kasvuamme. Työssäsi pääset osallistumaan koko ketjun toiminnan kehittämiseen sekä kehittymään itse eri osa-alueilla. Tarjoamme dynaamisen ja rennon työilmapiirin sekä haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkentän. Meillä on laaja ja osaava työyhteisö eri puolilla Suomea, joka yhdessä haluaa hoitaa työt hyvin ja hyvässä hengessä. Mikäli jaat kanssamme innostuksen ja arvostat tekemisen meininkiä - saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

NÄIN HAET MEILLE!

Kiinnostuitko? Ole nopea ja ota askel kohti pienten meisselien maailmaa. Laita meille hakemuksesi ja CV:si vaikka heti, kuitenkin viimeistään  30.6.2019 mennessä. Käymme hakemuksia läpi aktiivisesti jo hakuaikana ja paikka täytetään heti oikean tyypin löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Henri Rautio, henri.rautio@fonum.fi, puh: 040 833 5026.