(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Nanso Groupille Tammiston myymälään
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2020
Etsimme asiakkaallemme Nanso Groupille energistä ja toimeen tarttuvaa myymäläpäällikköä Tammiston liikkeeseen. Jos olet myynnistä innostunut yrittäjähenkinen tekijä ja sinulla pysyy monet langat käsissä, olet etsimämme henkilö! Tämä on loistava tilaisuus päästä työskentelemään arvostetulla ja yhä kasvavalla suomalaisella merkillä, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen toimintaan ja missä ideoitasi kuullaan.
KUVAUS
Tammiston myymäläpäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti myymälän sekä henkilöstön johtamisesta. Nanso on kovassa kasvuvaiheessa, mistä syystä pääset konkreettisesti osallistumaan muutosten toteuttamiseen ja kehittämään taitojasi muutosjohtamisen parissa.

Tarjoamme


* Vastuullisen työn, jossa pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen toimintaan
* Mahdollisuuden kehittää esimiestaitojasi
* Hyvät työsuhde-edut

TYÖNKUVA
Myymäläpäällikkönä vastaat myymälän hallinnollisen puolen lisäksi myös päivittäisistä myymälätoiminnoista osana tiimiäsi. Tehtävänkuvasi on laaja, pitäen sisällään kaiken esimiestyöstä myyntiin ja myymälän käytännön toimintoihin.

Keskeisimpiä tehtäväkokonaisuuksia ovat:
* Myymälän päivittäinen johtaminen sekä esimiestyö
* Myymälälle asetettuihin tavoitteisiin pääseminen
* Myymälän päivittäiset tehtävät ja rutiinit
ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä, esimerkiksi myymäläpäällikön tai samantasoisista tehtävistä vähittäiskaupan alalla
* Kokemusta esimiestyöstä
* Vahvat vuorovaikutustaidot
* Sujuva suomi ja hyvä englanti
* Tahtotilaa ja draivia päästä vastuuseen myymälän vetämisestä


Lisäksi toivomme, että sinulla on kokemusta ketjumaisesta yritystoiminnasta. Kokemuksesi muutosjohtamisesta nähdään etuna.

Etsimämme henkilö on:


* Yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen
* Energinen ja ihmisläheinen


Sinulta löytyy positiivinen ja aktiivinen työskentelyote ja olet innostunut myymälän toiminnan kehittämisestä ja päivittäisestä johtamisesta. Organisoit vakaalla otteella myymälän päivittäistä toimintaa konseptin mukaisesti ja haluat toimia tehokkaasti asetettuja tavoitteita kohti. Osoitat omalla innostuneisuudellasi esimerkkiä muille, oli kyse mistä tehtävästä tahansa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Huhtikuu 2020
* Kesto: Toistaiseksi voimassa oleva
* Sijainti: Tammisto, Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Nanson puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Nansolla on vilpitön halu tehdä arjesta kaunista ja mukavaa. Suunnittelussamme haluamme vaalia laatua ja suomalaista mutkatonta elämäntyyliä. Uskomme, että rehellisellä muotoilulla ja aidoilla materiaaleilla syntyy hyvä olo ja kaunis arki. Rehellisyydellä ja aitoudella syntyy myös loistava työympäristö. Nanson aikaa kestävissä vaatteissa yhdistyvät skandinaavinen selkeys ja uniikit printit, työ ja yö, luonto ja kaupunki, levollisuus ja elämänilo. Lue lisää täältä!