(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Maskun myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020
Maailman paras ostaja on hankkinut myymälät täyteen laatutuotteita ja nyt tarvitaan määrätietoista myymäläpäällikköä vastaamaan myymälän sekä henkilöstön päivittäisestä johtamisesta. Etsimme Maskussa sijaitsevaan ja valikoimaltaan laajaan myymäläämme osaavaa ja kannustavaa myymäläpäällikköä, joka jakaa arvomme ja on intohimoinen edullisten laatutuotteiden puolestapuhuja.

Työtehtäviäsi 
Myymäläpäällikkönä johdat myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta kaupallista koulutusta ja kokemusta kaupan alalta. Olet toiminut menestyksekkäästi myymäläpäällikön tehtävässä ja sinulla on kokemuksesi ja osaamisesi puolesta edellytykset johtaa valikoimaltaan monipuolista ja henkilöstömäärältään suurta myymälää. Kyseessä on tuore-elintarviketuotteita sisältävä myymälä, joten toivomme sinulta aiempaa kokemusta myös tuore-elintarvikkeiden parissa työskentelystä. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Johdat esimerkilläsi osallistuen myymälän tehtäviin yhdessä muun myymälähenkilökunnan kanssa. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.

Katso myymäläpäällikön työstä Tokmannilla kertova video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=zy7wNMy9OoM.

Mitä tarjoamme sinulle?
Myymäläpäällikkönä pääset työskentelemään porukassa, jossa on hyvä yhteishenki ja jossa tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen. Työssäsi pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen ja osaamiseen sekä myymälän tulokseen. Tässä myymälässä mukavaa haastetta työhön tuo myymälän suuri koko ja monipuolisen valikoiman parissa työskenteleminen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Hakuohje ja lisätiedot
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Hae tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 31.3.2020. täyttämällä sähköinen hakulomake. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tuomo Pekkala sähköpostitse tuomo.pekkala@tokmanni.fi tai puhelimitse numerosta 040 773 9477.