Myymäläpäällikkö Mäntyharjun myymälään
Tokmanni

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2021

Onko sinulla kaupanteon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Myymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen.


Työtehtäviäsi


Etsimme nyt Mäntyharjun myymälään myymäläpäällikköä johtamaan myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.


Mitä odotamme sinulta?


Etsimme noin 12 henkilöä työllistävän myymälämme päälliköksi osaavaa ja myymälähenkilökuntaa aktiivisella, läsnä olevalla ja päämäärätietoisella tyylillä ohjaavaa esihenkilöä. Aiempi kokemus ja näytöt päivittäistavarakaupan menestyksekkäästä hoitamisesta ovat edellytys tässä tehtävässä onnistumiselle.

Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit johdonmukaisesti, selkeästi ja jämäkästi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää edellä mainittujen asioiden lisäksi asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä.


Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä. Tämä työ sopii sinulle, jos haluat päästä kehittämään toimivia rutiineja myymälääsi.


Mitä tarjoamme sinulle?


Tokmannin myymäläpäällikkönä pääset tekemään vastuullista työtä, jossa sinulla on vapautta tehdä myymälässäsi itsenäisiä myynnin kehittämiseen liittyviä päätöksiä. Porukassamme on mahtava yhteishenki ja tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen.


Me tokmannilaiset toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme ovat luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Kiinnostuitko? Hienoa! Sopivan henkilön löytyessä valinta voidaan tehdä jo hakuajan puitteissa, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian sähköisellä hakemuslomakkeellamme. Työt alkavat heti sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 27.10.2021.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Hanna Saarinen sähköpostitse hanna.saarinen@tokmanni.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1508768
  • Tehtäväalue: Kaupan ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Mäntyharju