(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö / Lappeenranta Prisma
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2019

Omaatko useamman vuoden kokemuksen kuluttajamyynnissä? Lisäksi sinulla on esimieskokemusta myynnin tuloksellisesta vetämisestä? Saatko innostuneisuudellasi koko tiimisi kurottamaan kohti parempia myyntituloksia? Hienoa, sillä tarvitsemme juuri sinua!

Haemme nyt myymäläpäällikköä Lappeenrannan Prismassa sijaitsevaan myymäläämme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Myymäläpäällikkönä vastuullasi on viedä Elisan kuluttajastrategia myymälän arkeen siten, että porukka tekee hyvää tulosta sekä määrällisesti että laadullisesti. Huolehdit siitä, että asiakaskohtaamiset toteutuvat sovitun asiakaskohtaamismallin mukaisesti. Valmennat jatkuvasti tiimiäsi parantamaan omaan toimintaansa ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Tässä hommassa pärjäät parhaiten, kun sinulla on innostava, valmentava ote sekä johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Sinua motivoi nähdä ihmisten kehittyminen ja oppiminen. Osaat tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja organisoida toimintaa hektisissäkin tilanteissa. Olet myös jämäkkä ja tarkka, jotta prosessit etenevät sovitulla tavalla maaliin saakka. Sinulla on vahvaa näyttöä myynnistä ja näkemystä/kokemusta myynnin johtamisesta lisäksi aiempi esimieskokemus katsotaan eduksi. Puhut sujuvasti Suomen lisäksi Englantia ja perus-IT:tä, eli hallitset Officen (jne) ja eduksesi katsomme myös videoeditointikyvyt.

Tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn myynnin parissa, mukavat työkaverit, tukea ja valmennusta esimiesroolissa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Laita hakemuksesi tulemaan 28.7. mennessä ja kerro lisää itsestäsi!

Lisätietoja ja aikataulu

Voit kysyä lisää tehtävästä myymäläpäällikkö Teemu Lappalaiselta sähköpostilla teemu.lappalainen@elisa.fi tai puhelimitse 0503008749 keskiviikkoisin ja torstaisin 15-16 välisenä aikana.

Aloitamme puhelinhaastattelut heti hakuajan jälkeen 29.7. alkavalla viikolla. Tulemme teettämään pidemmälle edenneille myös soveltuvuustestin.