Myymäläpäällikkö Kuusankosken myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.5.2019

Onko sinulla kaupanteon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Myymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen.


Työtehtäviäsi

Etsimme nyt Kuusankosken Tokmannille myymäläpäällikköä johtamaan myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.


Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta kokemusta kaupan alalta tai kaupallista koulutusta sekä kokemusta esimiestehtävistä. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.


Mitä tarjoamme sinulle?

Myymäläpäällikkönä pääset työskentelemään porukassa, jossa on mahtava yhteishenki ja jossa tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.


Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävää mahdollisimman pian ja viimeistään 26.5.2019 täyttämällä sähköinen hakulomake. Huom. Valintapäätös tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Hanna Saarinen sähköpostitse hanna.saarinen@tokmanni.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1268002
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.5.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuusankoski