(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö (Kuopio)
Elisa Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Omaatko useamman vuoden kokemuksen kuluttajamyynnissä? Lisäksi sinulla on esimieskokemusta myynnin tuloksellisesta vetämisestä? Saatko innostuneisuudellasi koko tiimisi kurottamaan kohti parempia myyntituloksia? Hienoa, sillä tarvitsemme juuri sinua!

Haemme nyt myymäläpäällikköä Kuopion myymälään toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Myymäläpäällikkönä vastuullasi on viedä Elisan kuluttajastrategia myymälän arkeen siten, että porukka tekee hyvää tulosta sekä määrällisesti että laadullisesti. Huolehdit siitä, että asiakaskohtaamiset toteutuvat sovitun asiakaskohtaamismallin mukaisesti. Valmennat jatkuvasti tiimiäsi parantamaan omaan toimintaansa ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Tässä hommassa pärjäät parhaiten, kun sinulla on innostava, valmentava ote sekä johdat toimintaa omalla esimerkilläsi. Sinua motivoi nähdä ihmisten kehittyminen ja oppiminen. Osaat tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa ja organisoida toimintaa hektisissäkin tilanteissa. Olet myös jämäkkä ja tarkka, jotta prosessit etenevät sovitulla tavalla maaliin saakka. Sinulla on vahvaa näyttöä myynnistä ja myynnin johtamisesta. Osaaminen päivittäisjohtamisesta ja aiempi esimieskokemus ovat edellytys tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa.

Tarjoamme sinulle tavoitteellisen työn myynnin parissa, mukavat työkaverit, tukea ja valmennusta esimiesroolisssa, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut! Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Linkin takaa voit lukea Elisasta ja meistä elisalaisista. Ja somessa voit seurata arkeamme esimerkiksi Instagramissa, #elisalainen.

Kiinnostuitko? Voit kysyä lisää tehtävästä Hanna Niiraselta (puhelimitse 14.5. tai 16.5. klo 16-17 numerosta 0505063761, muina aikoina sähköpostilla hanna.niiranen@elisa.fi) tai Tuure Mutaselta (puhelimitse 25.5. klo 10-15 välillä, puh. 0505068084, muina aikoina sähköpostilla tuure.mutanen@elisa.fi).

Laita hakemuksesi tulemaan ja kerro lisää itsestäsi!