(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Kuhmon myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.5.2020

Maailman paras ostaja on hankkinut myymälät täyteen laatutuotteita ja nyt tarvitaan määrätietoista myymäläpäällikköä vastaamaan myymälän sekä henkilöstön päivittäisestä johtamisesta. Etsimme nyt Kuhmossa sijaitsevaan myymäläämme kannustavaa myymäläpäällikköä, joka jakaa arvomme ja on intohimoinen edullisten laatutuotteiden puolestapuhuja.

Työtehtäviäsi 
Myymäläpäällikkönä johdat myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.

Mitä odotamme sinulta?
Odotamme sinulta kaupallista koulutusta sekä kokemusta kaupan alalta ja esimiestehtävistä. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Tehtävässä menestyminen edellyttää asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä.

Katso myymäläpäällikön työstä Tokmannilla kertova video täältä: https://www.youtube.com/watch?v=zy7wNMy9OoM.

Mitä tarjoamme sinulle?
Myymäläpäällikkönä pääset työskentelemään porukassa, jossa on hyvä yhteishenki ja jossa tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen. Työssäsi pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen ja osaamiseen sekä myymälän tulokseen. Meille tokmannilaisille on tärkeää, että toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti, ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä. Tarjoamme hyvät henkilöstöedut ja panostamme työhyvinvointiin ja turvallisuuteen.

Hakuohje ja lisätiedot
Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 21.6.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Markku Heiskanen puhelimitse ma-pe klo 8-16 tai sähköpostitse markku.heiskanen@tokmanni.fi.