(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Kouvolaan Tornionmäen myymälään
Tokmanni

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Onko sinulla kaupanteon meininkiä? Haluatko mukaan suomalaisen vähittäiskaupan menestystarinaan ja työskentelemään osana asiakaspalveluhenkistä, yhteen hiileen puhaltavaa ja ammattitaitoista joukkoamme? Myymäläpäällikön työssä pääset vaikuttamaan asiakaskokemukseen, henkilökunnan viihtyvyyteen sekä myymälän tulokseen.


Työtehtäviäsi


Etsimme nyt Kouvolaan Tornionmäen myymälään myymäläpäällikköä johtamaan myymälän myyntiä ja asiakaspalvelua sekä niiden kehittämistä. Vastaat myymälän konseptinmukaisuudesta ja tuloksesta, ja johdat henkilökuntaa innostavalla ja kannustavalla otteella esimerkkiä näyttäen, varmistaen asiakkaillemme helpon ja inspiroivan ostoympäristön.


Mitä odotamme sinulta?


Etsimme noin 15 henkilöä työllistävän myymälämme päälliköksi osaavaa ja myymälähenkilökuntaa aktiivisella, läsnä olevalla ja päämäärätietoisella tyylillä ohjaavaa esihenkilöä. Aiempi kokemus ja näytöt päivittäistavarakaupan menestyksekkäästä hoitamisesta ovat edellytys tässä tehtävässä onnistumiselle. Olet positiivinen ja ratkaisukeskeinen ja osaat johtaa myyntiä yrityksen tunnuslukuja hyödyntäen. Sinulla on kyky innostaa ja kannustaa joukkuettasi työskentelemään yhdessä sovittujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Toimit johdonmukaisesti, selkeästi ja jämäkästi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää edellä mainittujen asioiden lisäksi asiakaslähtöisyyttä, liiketoiminnallista ajattelutapaa sekä kykyä hahmottaa laajoja kokonaisuuksia. Tuotteiden esillepanon ohjaamisessa tarvitset hyvää tilanhahmotuskykyä ja visuaalista näkemystä. Työ on nopeatempoista ja vaatii toisinaan kykyä tehdä rohkeasti nopeitakin päätöksiä. Tämä työ sopii sinulle, jos haluat päästä kehittämään toimivia rutiineja myymälääsi.<!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Mitä tarjoamme sinulle?


Tokmannin myymäläpäällikkönä pääset tekemään vastuullista työtä, jossa sinulla on vapautta tehdä myymälässäsi itsenäisiä myynnin kehittämiseen liittyviä päätöksiä. Porukassamme on mahtava yhteishenki ja tuemme toisiamme onnistumaan työssämme yli myymälärajojen. <!--?xml:namespace prefix = "o" ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /-->


Me tokmannilaiset toimimme vastuullisesti ja tehokkaasti ja välitämme ympäristöstä ja ihmisistä. Keskinäisen yhteistyön kulmakivinämme on luottamus ja kunnioitus, ja tähtäämme yhdessä uuden oppimiseen ja kehittymiseen virheitä pelkäämättä.


Kiinnostuitko? Hienoa! Hae tehtävää viimeistään 1.11.2020 täyttämällä sähköinen hakulomake. Toimi mahdollisimman pian, sillä paikka saatetaan täyttää sopivan henkilön löytyessä jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Hanna Saarinen sähköpostitse hanna.saarinen@tokmanni.fi tai puhelimitse 020 728 7113.