(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Kokkolan Halpa-Halli Oy:lle
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.4.2019

Kokkolan Halpa-Halli Oy on perheomisteinen vähittäiskauppaketju, jossa on 36 myymälää ja verkkokauppa. Palveluksessamme on noin 1500 työntekijää. Edullisista valikoimistamme löydät mm. pukeutumisen, kodin ja vapaa-ajan tuoteryhmät, kattavan elintarvikevalikoiman sekä HH Keittiö -ravintolan. Lisätietoja www.halpahalli.fi

Tule rakentamaan menestystä kanssamme. Teemme kaikkemme, jotta palvelumme olisi merkityksellistä ja hyvää asiakkaillemme. Uskomme, että hyvä palvelu syntyy henkilöstömme tyytyväisyydestä.

Haemme uudistettuun ja laajennettuun Kokkolan myymäläämme

MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaaman noin 6000m2 myymälän päivittäisestä toiminnasta ja asetettujen tulostavoitteiden saavuttamisesta. Myymäläpäällikkö toimii yli 50 työntekijän esimiehenä ja vastaa henkilöstöjohtamisesta, rekrytoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Tärkeä osa työtä on henkilökunnan ohjaaminen ja kannustaminen kohti yhteisiä tavoitteita.

Odotamme sinulta kokemusta ja näkemystä vähittäiskaupan esimiestehtävistä sekä tehtävään soveltuvaa koulutusta. Omaat kaupallista ajattelutapaa, hyvää tunnuslukujen ymmärrystä, paineensietokykyä ja vahvaa halua tehdä tuloksellista työtä. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja innostava ote ihmisten ja asioiden johtamisessa.

Tarjoamme:

- vakituisen työsuhteen, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa yrityksessä
- kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä urakehitysmahdollisuudet
- mahdollisuuden osallistua myymälätoiminnan kehittämiseen
- kattavan perehdytyksen, organisaation tuen ja hyvän työilmapiirin

Kiinnostuitko? Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 23.4.2019 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065. Kaikki yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti!