(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Kekäleelle Lahteen
Kekäle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2018

Tahdotko vastuullisen paikan muotikaupan parissa? Nautitko aktiivisesta ja tuloksellisesti myymälän johtamisesta, jonka tavoitteena on paras asiakaskokemus? Onko pukeutumisen ilo tarttuvaa? Tässä on sinun mahdollisuutesi liittyä asiakkaamme Kekäle Oy:n kasvavaan organisaatioon!

Haemme MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ Lahden myymälään kauppakeskus Trioon.

Olemme 60-vuotias, yhdeksän myymälän ja verkkokaupan vaateketju, jonka tavoitteena on kohentaa suomalaisten itsetuntoa. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Haluamme auttaa kaikenlaisia persoonia löytämään oman tyylinsä mukaisia, pitkäikäisiä vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi vielä vuosienkin päästä. Kysymme, kuuntelemme, neuvomme, ehdotamme - jotta asiakkaamme löytäisivät vaatteita, joissa he viihtyvät. Vaatteita paremmin pukee nimittäin hymy.

Myymäläpäällikkönä vastaat Lahden myymälän toiminnasta ja noin 15 henkilön energisestä tiimistä. Vastuullasi tulee olemaan aktiivinen myynnin johtaminen ja myyntitavoitteisiin pääseminen. Näiden lisäksi organisoit päivittäisiä rutiineja ja myös kehität niitä rohkeasti. Olet tärkeässä roolissa sillä toimit henkilökunnallesi esimerkkinä ja motivaattorina. Tulet luomaan, kehittämään ja vahvistamaan Kekäleen yrityskulttuuria ja myymälän sisäistä tiimihenkeä. Karjalainen kauppahenki, toinen perhe, pukeutumisen ilo ja positiivinen vaikutus ympäristöön eivät ole sinulle sanoja seinällä vaan voit sitoutua näihin aidosti tunteella.

Olet etsimämme henkilö, mikäli suhtaudut avoimesti haasteisiin ja ratkot niitä oma-aloitteisesti. Kiinnostut aidosti tuloksista ja ymmärrät miten asetetut tavoitteet voidaan saavuttaa. Seuraat sekä analysoit myös myymälän avainlukuja aktiivisesti ja reagoit niihin. Olet myös halukas jatkuvasti kehittymään niin asiakaspalvelussa kuin tiimisi yhteishengen tsemppaajana. Aikaisempi kokemus vaatemyymälän myymäläpäällikön tehtävistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle haastavan, mutta mielenkiintoisen kokopäivätyön myymäläpäällikkönä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisen taustaorganisaation tuen. Jos olet kiinnostunut työskentelemään muodin parissa, nykyaikaisessa ja vakavaraisessa perheyrityksessä, kannattaa tähän tehtävään hakea nyt!

Täytä hakemus 22.10. mennessä Baronan hakuväylän kautta. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. Hakua hoitaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Harjula (julia.harjula@barona.fi). Valittu henkilö tulee solmimaan työsopimuksen Kekäle Oy:n kanssa