(Poistunut julkaisusta)

Myymäläpäällikkö Kekäle Oy, Vantaa
KEkäle Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Me olemme vaateketju, joka uskoo tyylikkyyden tulevan sisältä päin. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Haluamme auttaa kaikenlaisia persoonia löytämään oman tyylinsä mukaisia, pitkäikäisiä vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi. Kysymme, kuuntelemme, neuvomme, ehdotamme - että asiakkaamme löytäisivät vaatteita, joissa viihtyvät. Sillä eron huomaa niin asiakas, kuin myös ihmiset hänen ympärillään.

Haemme MYYMÄLÄPÄÄLLIKKÖÄ Kauppakeskus Jumbon Kekäle myymälään.

Myymäläpäällikkönä vastaat koko myymälän toiminnasta ja noin 15 henkilön tiimistä. Vastuullasi on myynninjohtaminen sekä myyntitavoitteisiin pääseminen, työvuorosuunnittelu sekä päivittäisten rutiinien organisointi, kehittäminen ja toteutuminen. Olet tärkeässä roolissa henkilökuntasi esimerkkinä, toimit motivaattorina sekä asiakaspalvelukulttuurin luojana.

Osaat itsekin palvella kohteliaasti ja ammattitaitoisesti; neuvot asiakkaita hänelle sopivien mallien ja yhdistelmien kanssa ja otat rohkeasti kontaktia. Rehellisyys ja aito kiinnostus asiakkaisiin auttavat sinua työssäsi. Ymmärrät myös, miten palvelu ja myyntitaitosi lisäävät myymälän kannattavuutta ja edesauttavat luomaan asiakkaille positiivisia ostokokemuksia. Olet kiinnostunut muodista ja pidät itsesi ajan tasalla trendeistä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli suhtaudut avoimesti haasteisiin ja ratkot niitä oma-aloitteisesti. Olet aidosti kiinnostunut tuloksista ja olet valmis panostamaan kaikkesi niihin pääsemiseksi. Osaat palvella asiakasta hymyssä suin ja ammattitaitoisesti, ymmärtäen palvelun ja lisämyynnin tärkeyden. Haluat seurata myymälän avainlukuja aktiivisesti ja reagoida tilanteeseen ripeästi. Olet halukas oppimaan uutta sekä kehittymään työssäsi. Aikaisempi kokemus vaatemyymälän myymäläpäällikön tehtävistä on sinulle eduksi.

Tarjoamme Sinulle haastavan ja mielenkiintoisen kokopäiväisen työn myymäläpäällikkönä. Työhösi saat kattavan perehdytyksen, ammattitaitoisen taustaorganisaation tuen ja loistavan näköalapaikan muodin parista nykyaikaisessa perheyrityksessä.

Mikäli ilmoitus kuvastaa osaamistasi älä epäröi laittaa hakemusta Baronan hakuväylän kautta. Haku sulkeutuu jo 18.6 joten toimi pian! Ensimmäisen vaiheen haastattelu tulee olemaan videohaastattelu, joten seuraathan sähköpostiasi. Kokonaisuudessaan haastattelut pyritään toteuttamaan vielä kesäkuun aikana. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Lisääthän hakemukseesi palkkatoiveen.

Hakua hoitaa Baronan rekrytointikonsultti Johanna Peltomaa. Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse 12-15.6 klo 13 - 14 sekä 18.6 klo 12.30-13 numerosta 044 5171 065.

Valittu henkilö tulee solmimaan työsopimuksen Kekäle Oy:n kanssa.